![]() |
Re: Golf 2 - B 76 BPR
Quote:
scuze de off inca odata bafta cu masinuta...are un sooper look simplu si sportiv cu caii nu prea is:P dar precis si aia este o satisfactie numai bine |
S-a pus prafu pe masina la HP-C in garaj...
Hai mai repede cu ea p'afara, vine iarna si tu o tii in service :) Apropo...Brifcor canch...s-a dus dracu super oferta la Baneasa al Careffour...o fi luat Marius pentru la iarna ??? :)) |
se lucreaza la masina am fost azi pe la cristi foarte tare:rolleyes2
|
Zdreata care esti tu zdreanta...mai ti mult scroafa in cotet...:)) glumesc si eu cu tine ...hai ca sunt si eu curios sa vad cum merge,..poate reusesc sa-mi fac o idee fata de kadett,...te pupa ta bagaboanta mica si paroasa
UGA |
O sa iasa ma cat de curand.
Sper in ianuarie sa fiu cu ea pe strada |
Baietica...punem sau nu instalatia :)...vrei sa ma duc singur la ea? :)
...hai ca la vara vreau sa dezchizi drumu cu BLR pe transfagarasan :) cortu mai il ai? |
S-o stapanesti sanatos BPR-ule; sa-nteleg c-astepti sa ies eu din garaj ca sa poti sa vii s-o termini ? ;)
|
sincer as fi bucuros sa mergem in vechea echipa:)
|
Quote:
Asa ca intram tare in forta dupa 3 in colo. Deocamdata am cumparat un rezervor nou ,pt ca cel care il aveam original nu mai imi era folositor. Cat despre transfagarasan cu siguranta o sa mai facem un drum. Exista binenteles si cortul |
5 Attachment(s)
poze cu rezervorul..........
|
12 Attachment(s)
Inca 10 % si masina este terminata ! Felicitari lui Viorel pentru pasine , munca depusa si dragostea pt mk 2 :D ! Bafta BPR-ulee
....................... poze de azi ................ |
ceva frumos ... hai bpr-ule ca iti ducem doru :D
|
usor usor o termini,bafta si spor sa mearga fara probleme;)
|
Sper ca intr-o luna sa fiu cu ea pe strada.
|
mai ai 7 zile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning