![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
320d-ul lui sigur a avut alte probleme ascunse, nu se intampla asa ceva in nicio conditie, eu unul am chinuit un motor din ala de nu cred ca putea cineva sa o faca mai rau, vreme de 2 ani, si nimic nu a avut...
sa ne intelegem, nu sunt fan 320d, o consider o masina de genul golfului, masina populara, dar treaba cu spartul pistonului din senin n-o cred sa ma pici cu ceara... |
@ bluey: nu inseamna daca un bmw s-a stricat toate se strica si sunt "naspa"
-daca esti un om mai "normal" cu ceva bani si iti trebuie o masina buna iti iei un audi frumos... (nu tot timpul e asa) -daca esti putin mai "agresiv" cu ceva bani si iti trebuie o masina nervoasa cu figuri iti iei un bmw frumos... (nu tot timpul e asa) -daca esti mai "comod" cu ceva bani si iti trebuie o masina de lux iti iei mercedes... (nu tot timpul e asa) (eu asa cred, bmw este deasupra audi.... DECI "BMW") -faza cu mercedesul "este deasuprea bmw"... este putin cam adevarat, dar nu cu mult... masinile mercedes sunt mai mult de "lux"... poate altii zic ca de faci drift cu bmw-ul, atunci bmw-ul este deasupra mercesedului, dar sa nu uitam si de mercedes 190 :D (daca ar fi sa aleg intre mercedes,bmw si audi.... as alege tot BMW, dar fiecare cu gustul sau) |
Quote:
|
Quote:
Mai ales la diesel. Cica e 40 mil manopera. Il intreb dupa ce o termina de la ce a fost problema. |
Quote:
si imi place bmw ... n-am zis ca-i naspa ... doar ca nici audi nu-i de aruncat la gunoi ... ambele marci sunt cam egale, fiecare cu plusuri si minusuri. |
pana acum ziceai ca audi rupe capul la bmw, acum spui ca sunt egale. eu cred totusi ca si audi si bmw sunt ok, gti e nashpa :)
|
Quote:
****** am zis eu ceva de mine ? :)) mie unu chiar imi place mult gti-ul ! :) |
Quote:
am zis ca unele audi rup capul la bmw, sau ca audi rupe capul la bmw la anumite capitole. chestia asta e valabila si invers ;) |
Quote:
|
ce oameni mai pe forumul asta!!! ce oameni
am citit primele 10 pagini din comparatia asta ca sa imi pot da cu parerea. Primele 5 pagini sunt pline de argumente mai mult sau mai putin solide...dupa care incep toti "pai ce-i comparatia asta ma frate? bmw ii bemvee ", deci imi dau cuvantul de onoare dupa cateva pagini numai asa ceva citesti..ca bmw e adevarat ca etc etc. imi cer scuze de offtopic, daca vreti imi puteti stege post-ul .vroiam doar sa ma descarc |
Quote:
hai sa fim seriosi ... fiecare cu gusturile lui |
Quote:
in calitate de posesor de bmw, trebuie sa admit urmatoarele: daca audi scoate un rs5 cu un motor 4.2 biturbo undeva intre 450 si 500 cai cum s-a speculat, consider ca este de departe cea mai tare si mai frumoasa masina pe care poti sa ti-o cumperi dintre producatorii europeni(in care nu includ marcile exclusiviste gen porsche, bentley, rols royce, maseratti, lamborghini, pagani si cele cateva care mai sunt); daca vor lansa varianta v10 aspirat de 5000(cred) cred ca va trezi ceva mai putin entuziasm(cel putin pentru mine asa este). Si vor fi nevoiti s-o faca sub 100.000 euro pentru a nu ataca segmentul de clienti pentr R8. In acest caz, dupa cum am amintit mai sus, mi se pare ca va fi o masina ce ofera senzatii sublime. |
Quote:
vor scoate V6 biturbo care sa fie sub RS4 pe S4 si vom vedea ce va scoate pt viitorul RS4. da, RS5 ar fi o miscare inteleapta... dar daca il scot acum va avea exact motorul de RS4, asa cum si S5 are motorul de S4 actual V8 de 340 de cai. |
pentru mine rs5 ar fi masina perfecta daca se hotarasc cei de la audi sa mearga pe o varianta biturbo.
|
se pare ca sunt mai multi fani BMW decat Audi..ceea ce nu poate decat sa ma bucure :dance:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:36. |
- Copyright 2026 4Tuning