![]() |
Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)
draga sofer! cand vezi ca sunt oprit.. iar in fata mea este o masina oprita din care se dau jos 5 tigani borati.. te rog eu nu opri EXACT IN SPATELE MEU, lasa-mi si mie destul loc cat sa dau cu spatele .. si sa ies ,... ca la asta macar ma pricep !
|
LOL dolb ce facusi??? ai trecut prin craiova?
|
nice joke.. nu... mi s-a intamplat acum un an in targoviste
|
Draga bikere, daca vezi ca sunt 2 masini in paralel de ce incerci sa treci printre ele riscand sa te fac pilaf si sa-mi zgarii si mie masina?
|
...tocmai am vazut la tv despre accidentul ala de pe e 85 daca nu ma insel cu soferul de seat leon care a incercat o tripla depasire si a intrat frontal intr-un audi omorand o familie intreaga(2 adulti si 3 copii)...urat,pacat ...soferul vinovat a supravietuit dar il asteapta inchisoarea..."poate traiesti.dar poti trai cu asta?"...ce ironie macabra a sortii
|
Schingiuit si omorat ... asta merita. ;)
|
ce ma amuza .. mai e un caz!
cunoscutul interpret Gheorghe Zamfir a avut un accident de circulatie soldat cu vatamarea acestuia! soferul inculpat a sunat la 112 si a anuntat accidentul si a asteptat 2 ore politia ! deoarece nici dupa 2 ore nu au sosit scumpii agenti omul a plecat la servici pt ca isi risca postul de lucru! acum saracul om este cercetat pt ca a plecat de la locul accidentului! O emisiune despre asta puteti vizualiza pe Realitatea TV unde domnul purtator de cuvant incearca sa "salveze" rusinea politiei , insa nu reuseste! e comica emisiunea si v-o sugerez ! :D |
On-topic ramanem si noi, totusi?
|
Quote:
~Nautilus |
Quote:
Quote:
|
eu tot nu inteleg o chestie, de ce sa mergi cu proiectoarele si luminile de pozitie???? nu mai bine mergi cu faza 1 si atat
|
se numeste " băşini"
|
Quote:
Si, stiu ... si eu sunt vinovat. ;) In fine. Eu nu inteleg de ce nu acorzi prioritate cand iesi din parcare. ;) |
azi dimineata mi s-a intamplat o faza super tare. ma grabeam la servici ca deja eram in intarziere si o femeie a inceput sa ma injure si sa imi bata obrazul ca nu am lasat-o sa faca stanga (ea venind de pe contrasens) desi eu aveam prioritate :lol::lol: . am fost cu zambetul pe buze tot timpul la munca :lol::lol:
|
Draga soferule, daca ma vezi ca vin de la 50 m si tu vrei sa intri pe sensul meu de mers de pe stradute, cand iti dau flash-uri si observi ca incetinesc inseamna sa treci odata, nu trebuie sa ma opresc si sa-ti fac invitatie speciala,
alta specie de soferi care mie mi se par haiosi, sunt cei care, intra pe juma de banda, normal opresti sa ii lasi sa treaca si iti multumesc, |
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning