![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Ok multumesc mult , asteptam :D
|
Quote:
la 20 de ani, e normal sa te enerveze un sedan, sau mai rau un touring. sedanurile sau touringurile nau fost facute pt taximetrie cu prietenii, ele de fapt au fost facute pt eventualii 1-2 copii, sau mai multi dupa cum ti-e moftu :)) e foarte placut sa conduci un bmw touring sport (jante 17+, suspensie sport, MOTOR bun, cutie buna), cind te duci la mare, cu nevasta si copiii, crede-ma. eu nu am nici nevasta (doar iubita), nici copii, dar iubesc touringurile si coupeurile, in ciuda faptului ca astea se dau cel mai greu la re-vinzare :P eu am cautat 4 luni un touring, negru, benzina.. pacat ca am fost redus la minte si nu mi-am dat seama de dezavantajul motorului de rahat de 1,9, am vazut problema motorului in 4 pistoane doar la 3 zile de la cumparare, cit e de puturos si ce sunet de aspirator are, dar a fost prea tirziu :) acum trebe sa plece.. bine, sa nu confundat coupeurile cu masinile in 2 usi facute in scopul utilizarii ca furgoneta, gen astra, peugeot, renault, etc. da, coupeul de la astra e bertone, in nici un caz un astra clasic in 2 usi, cum obisnuiesc samsarii sa le numeasca coupeuri :) m-a intrigat faptu cum ca touringurile si sedanurile ar fi nasoale, deaia postez :) sint nasoale la o virsta frageda, dar foarte iubite de familisti :) |
Quote:
eu am motor de "1.9" care spui tu...problemele motorului gasesti la orice masina,puturos nu este;) ca nu ai unde sa alergi cu ea in bucuresti:)...iar de sunet..nu mai zic..."aspirator" in nici un caz... si sincer...GUSTURILE FRATIOARE NU SE DISCUTA...EU PREFER E46 IN 4 USI DECAT COUPE...IMI PLACE MAI MULT:) FIECARE CU CE II PLACE:-c SI daca vrei sa iti arat eu sunet..iti arat...un motor d 1.2 de pe un Peugeot de la noi din club..;) nu se aude jumatate de club cum se aude acel motor...fara evacuare...doar sunetul motorului...;) si daca vrei sa obtii sunet...frumos...din orice masina poti abtine sunet DACA VREI... iar motorul asta de 1.9 este m43 de pe pisica.:-? numai ca are admisia si conductele de apa de plastic:-? atat:) in rest la fel:D scuzee offtopic:P |
Sincer dupa ce am stat si am analizat, am ajuns la urmatoarea concluzie...
As vrea sa am doua masini, (acum incep cu vise) poate ca nu greu de realizat... Una din ele sa fie un 330ci, masina de distractie (nu zic m3 ca deja e prea scumpa)... masina cu care sa te distrezi in weekend, sau sa te plimbi etc etc, chiar si masina cu care sa mergi cat de cat zi e zi (poate un 325ci chiar)... oricum coupe sa fie... Si cealalta un 330xd touring, (o sa-mi sariti in cap ca am zis diessel, dar cu o autonomie de aproape 1000km pe un rezervor e foarte avantajos). Si sa nu uitam ca i6 nu i4 deci sunetul de tractor nu prea se aude. Exista dar nu se aude foarte clar/evident. Aceasta masina fiind strict pentru plimbari, pentru croaziere prin europa, prin lume... Ar fi singurul diessel pe care l-as accepta in 'viata' mea 330xd touring. |
hai totusi sa il facem 335XD touring si gata ala da diesel
|
Din cate stiam eu nu exista e46 335.... :|
|
Quote:
Sa fim seriosi daca tot ai vrea un diesel cu motor mare si pentru plimbari...de ce seria3 ? de ce nu un 5 sau chiar un 7 ? macar sa te plimbi frate...daca intelegi ce vreau sa zic... |
de acord cu skillzu...un 730d :D d-ala mai vechi asa...batraneste :D
si acum offtopic , am si eu o intrebare pentru 'cunoscatori' : poti sa-ti pui LSD pe e46 ??? (sa se intzeleaga Limited Slip Diferential , nu lambo doors :D) L.E : Skillzule mi-ai furat avataru' si l-ai bagat in semnatura :))) :-P |
Nu vreau seria 5, sau seria 7, sau etc etc... pentru ca plec de la premisa daca as avea 3ar coupe e46, sa am tot e46, touring, si asa... sunt cam in ton cu orice sezon.... e greu de inteles....(una din nebuniile mele) + ca mie imi place foarte mult e46le, poate de aceea mi-am si luat e46 si nu e36, sau e39 (DUH!!)
Da se poate pune LSD pe e46... mai greu dar se poate.... 2 variante, (FIABILE), 1. Punte spate de m3, cu flansa intre cutia de m52, si card de s54 (parca asta e motoru de m3)... cand zic punte spate... zic tot tot tot, care se potriveste fix pe fix pe caroseria de e46. (cu tot cu LSD) 2. Exista firme care fac diferential custom pt e46, blocant, variabil bla bla.... dar care ajunge undeva la 3-4-5mii de dolari. |
si mai ieftin...1200$ toate piesele care trebuiesc schimbate in diferentialul care il ai deja pe masina...si mai zicea pe un topic mari_nsl de cineva care a adaptat un lds de pe e36 pe un e46 318ci
|
e90 335 are un motor de 3000 bi-turbo, deci adio autonomie de 1000 km cu un rezervor :)
Raz6633, nu stiu daca ai observat, eu cind am cumparat un capat de bara pt a mea, scria pe ea z3, e36, e46, m3, si multe altele.. :)) nu mi se pare corect ca un capat de bara de la varianta sport sa mearga la o varianta normala.. aici nu se prea respecta marca bmw, asta referitor la ce-ai spus tu legat de punte. de exemplu, din cit cunosc eu, varianta civic vs ctr, nu bate nimic de pe una pe alta, binenteles, vorbind de articulatii. |
Quote:
cat despre capetele de bara...te incalzea cu ceva daca nu scria? si se potriveau?daca e acelasi capat de bara ca pe m3,inseamna ca stiu aia de la bmw ceva si nu e degeaba. |
Quote:
nu stiu daca se merita sa dai 1200 d $ pe un lsd..cand poti sa iti pui un 2.8 sau 3.0 pe masina de banii astia...si ii dai direct fara lsd...iti zic eu ca ia;) am vazut 5 e34 2.5.12 valve...fara lsd si dadea cercuri de inebuneai :) |
Quote:
Eu sunt mai sceptic in privinta adaptarilor... este o suma mare de bani si ar fi pacat sa ii arunci pe apa sambetei. Daca tot merge cu adaptarile, hai sa gasim un LSD de pe o LADA 1200combi(nici nu stiu daca are lsd) si sa-l punem pe e46... 200de dolari, si gata... am rezolvat treaba... nu merge asa stii ff bine. @ marian_nebunu, da cercuri, dar in unele conditii, si cu anvelope ca atare, si masina trebuie condusa in asa fel, incat sa dai cercuri, nu poti sa faci (cum fac cei cu blocant) blana volan maxim stanga, blana, si poftim cerce. |
Poate confund eu masina deoarece din graba nu am vazut decat RRM, ai legatura cu academia din baneasa (SSA) (mi se pare ca am vazut-o aseara in curtea scolii)?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning