Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Despre masini (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6994-masini.html)

Dirty Pusherman 13-12-06 19:03

Re: Discutii despre masini

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 659403)
Daca avea peste 1000cai mai ziceam ca a dat 100.000euro pe tuning la motor dar are in jur de 650cai!Apropo Pusherman stii cum sunt dispuse pistoanele la masina aia? :lol:

da ma stiu si eu ca motorul este numit "boxer"...pistoanele urca toate in acelasi timp...sau cva de genu asta...am 18 ani mah...:lol:
apropo..la porsche mai sunt kit-urile alea de aprindere dubla...alea cam costa...plm..tu crezi ce vrei...sper ca stii de ce vorbesc....

Dirty Pusherman 13-12-06 19:04

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 659417)
Pt cultura ta generala :
Porsche 996 turbo kitu de motor care il duce de la 420cp la 560cp costa 17.000euro........pt 650cai nu cred ca costa 100.000 nici daca punem frane suspensie si frane...
Oricum m-am convins de Pusherman ...nu cred ca mai are rost sa mai spun ceva lui vreodata.....

ce dreq te-ai convins mah?
sincer nu stiu ce-i in capul tau.......:evil:
deja o arzi aiurea de tot...
plm..dak esti asa expert ce cautzi frate in ploiesti...dc nu te duci sa faci HOT ROD-uri sa altceva in state? :rolleyes2 sau poate inventezi tu un nou tip de motor...:lol:

shantzu 13-12-06 19:12

isi deschide acum dragos firma .. : "dragos codington - hot-rod customs...." si "motor frining urcing tutos pistones in acelasi timp S.R.L "
mai pe scurt ne rupe pe toti....
nu te supara dragos ....:) mai glumim si noi

Dirty Pusherman 13-12-06 19:16

eu n-am nimik cu omu' da ii place s-o tzina pe a lui...
eu vorbesc de modelul 993...el imi zice de 996...eu vorbesc de intercoolere...kit aprindere dubla...evacuare...engine management...diferential...DAR el imi zice doar cat costa un turbo la respectiva masina....
nush...am innebunit eu la cap? :shock:
practic, 911-le asta e foarte aproape de 959 la ce are sub capota...si ati vazut cat costa 959 ala...400 de mii de euro...ce-i drept ala e foarte rar.

dragos2900 13-12-06 19:26

NU am zis turbo am zis kit motor pt 996 "turbo" chiorule!Asta e ultimu post care il mai fac la adresa ta!Poti sa te superi pe mine dar vad ca nu ne intelegem deloc si nu are rost sa continuam!

Dirty Pusherman 13-12-06 19:31

pai mai uite-te odata la toate mesajele care le-ai facut la dresa mea...
cum ti-am vb eu...si cum ai vb tu...
putea sa fie doar o discutie in contradictoriu...nu o cearta!

bogdan_wrc 14-12-06 07:43

push, fii atent la mine putin, sunt neutru. ma cam doare-n 14 ce masina are unchiul tau, pe care se intampla sa il si cunosc (in ultimii ani , doar din vedere...), cam de mult. de cand aducea merc de prin germania. ;) dupa aia, o stiu si pe raluca..daca tu o (mai) stii. deci vezi ca Pl e foarte mic. oricum ramane intre noi chestia asta.
ca idee, masina e super. tot respectul. dar fii atent aici:
1. NU COMPARA CU 959 nici in ruptul capului. poa' sa aiba 2500 de cai asta 911. e alta idee, alta tehnologie. total diferit. -doar ca idee, 959 e bi-turbo. si big-biturbo ;)-
2. ti-am mai zis ca acest tip de 911 turbo e preferatul meu. deci cam stiu cu ce se manaca. nu conusc exemplarul asta, dar iti spun asa: o avea 650 de cai ca se pot face usor, dar daca tuningul a costat 100 000 atunci e f. mult. si in ziua de azi, cu 50 000 o duci mai sus. trust me. daca nu, vezi cat a bagat ono in a lui. nu stiu exact, dar am o banuaila -totusi sunt prea "mic" sa comentez.
3. nu te mai certa aiurea. nu toti sunt invidiosi, doar unchiu meu a avut 2 x Iveco Stralis la firma. beat that... power!
4. tot legat de acel porsche. masina este frumosa, merita tot respectul, dar o cam arzi in laudat si nu e bine. si colegul tau degeaba te sustine, ca el stie mai putine.
5. cand mai enumeri piese pt el, tine minte ca boxer nu are legatura cu plecarea cilindrilor, ci cu dispunerea lor si miscarea lor. cap in cap. boala asta e la Por si Subaru. si mai tine minte si cum se face racirea acestui motor. :D un pic mai diferit. ia intereseaza-te.
6. G ala nu a fost al alcuiva din zona Albert? acel G a costat la origine f. mult. si nu pt ca ar avea nu-stiu ce semnatura. toate Brabus au. ci pt ca masina aia e foarte tare.
7. in concluzie. tot respectul pt masinile unkiului tau. de la SEC ala la astea. dar fiind pe forum hai sa ne abtinem de la asemenea moduri de a prezenta masinile. sunt multi cu masini cel putin la fel de tari si care nu zice nimeni nimic de ei. p ca ei joaca low. nu au treaba cu restul. respectul adevarat nu se castiga asa cum faci tu.

dragos...man, nu se merita. orium nu sunt masinile lui.

hai luati un pahar de suc de la mine, sa ne dregem asa cum trebuie.

dragos, vezi ca am gasit Golf II cu 607 cai :P

DONU' 14-12-06 08:05

Baaa..., am lipsit cateva zile si gata...
Atzi facut tziganie aici...
Pusherman se lauda cu cotetzele lu' unkiu ;) (glumesc), Dragosh se crede un fel de producator la Fifth sau TOP Gear..., atzi inebunit draq totzi...; de la frig cred...

bogdan_wrc 14-12-06 08:50

welcome back Don. sa inteleg ca merge netul la servici :)))
cum merge Vectrutza? :P

Dirty Pusherman 14-12-06 09:32

1. 911-le asta e biturbo
2. e AIR cooled...am mai scris aici odata
3. cand m-am mai laudat?
4. care Raluca? :rolleyes2
5. eu toate astea le stiu de la proprietar...ca e biturbo...ca a costat atat...ca are atatia cai...certati-va cu el...el "minte"...:rolleyes2
6. ce as avea de castigat dak m-as da mare p sub-forumul Ploiesti...de 10-12 utilizatori...imi da cineva ceva gratuit? NU...nu stiu dc ink mai ziceti k nush cum m-am mai dat mare...
PUR SI SIMPLU colegul a postat ce ne-a povestit unchimiu cand a adus masina in curte, si a scris aici fara sa ma anunte....de unde Dragos a zis ca sunt mincinos...OR FI MINCIUNI...o avea 125 de cai...plm...you don't have to believe nothing!

7.G-u nu-i din Albert...nu stiu de care vorbesti...l-oi confunda cu G AMG-u ala din Ploiesti...
8. PLM :rolleyes2

bogdan_wrc 14-12-06 09:51

1 & 2 & 3 & 4 & 5 & 6 & 7 & all
ok, am inteles.
lasa asa ca e bine. noi sa fim fericiti, ok?
bine ca avem masina tari in Pl. dar ce ne facem cu gropile...?

Dirty Pusherman 14-12-06 09:55

cu gropile?
hmm...il luam pe primar, il bagam intr-o groapa si trecem cu masinile peste...

bogdan_wrc 14-12-06 10:37

nu pe primar. pe altii...

bogdan_wrc 14-12-06 12:44

bai taz, nu cumva exista vreo legatura intre planul tau de a trece matizul la grupa mare si intrebarea legata de montarea unui motor vr6? sau chiar pe Golf II vrei sa il montezi?

DONU' 14-12-06 15:08

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 660087)
welcome back Don. sa inteleg ca merge netul la servici :)))
cum merge Vectrutza? :P

Masina merge frate, dar daca e benzina putzina... merge mai incet asa...

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning