![]() |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
11 Attachment(s)
Gata cu asteptarea! Zuza a revenit in "haine noi"!
- schimbat aripi fata - vopsit aripi spate + bara spate - stopuri smokie - vopsit jante - confectionat capacele centrale jante Sper sa va placa! ;) |
Imi place la nebunie bravo razvane:-):peace::peace::peace:
Sti ce mai lipsesc? :D niste arcuri mai sporty sa fie un pic mai aproape de asfalt :lol: |
Asa da, imi place cum a iesit masinuta!
Bravo! ma bucur ca am avut si eu o mica contributie la aspectul exterior.. ;) |
Frumos...ma faci sa arunc si eu niste vopsea pe jantele mele :lol:
|
Frumos de tot...imi place la nebunie:)
banuiesc ca te-ai gandit un un usor polish la airpi. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ma bucur ca ai realizat ceva ce am conceput eu :D
Arata foarte bine, sa ai mare grija la borduri acum :) Folia ta ce intesitate are? E mai deschisa, sau s'a decolorat? :unsure: |
foarte frumos matizul,dupa parerea mea exteriorul e gata nu mai ai ce sa ii faci,acum poate te apuci serios de interior
bafta in continuare si ai grija de verzitura :) |
Quote:
Folia este 75% cu tenta de verde! Nu este decolorata, asa este ea de la mama ei! :D Quote:
|
Nu imi vine sa cred ce bine arata :lol: Cred ca o sa ii fur ideea lui RZD si o sa o aplic si eu :D
PS Sper ca nu te superi dar oricum nu va fi la fel :twisted: |
A iesit frumos :) Doar sa ai grija cu gropile si bordurile... vopseaua banuiesc ca e data la pistol, nu electrostatic, nu?
p.s: cred ca vopsitorul ar fi putut sa fie putin mai atent la detalii, la delimitarea dintre spitele negre si buza verde. In rest arata bine :) |
Stii ce zice masina ta acum? Nu stii, iti zic eu...ARCURI!!!! ARCURI!!! IAMI ARCURI!!! SPORT!!! DE ALEA SPORT!!! KW/APEX/H&R/FK/ sa fie NUMAI ARCURI SA FIE!!! :) -40mm drop (MINIM)
P.S. Geo cred ca vopsitorul a facut ce a putut el mai bine cu delimitarea...am facut si eu o astfel de operatiune...dar cand imbinarea si modelul este naspa...oricat teai chinuit tu tot nu iti iese tzipla 100% o astfel de treaba. |
Da aripa stanga e mai inchisa la culoare decat bara :???:
Iar la jante unde nu a iesit imbinarea perfect poti incerca niste pinstriping' :-) trage-le o dunga argintie ;) |
Suuuuppppeeeerrrrrbbbbbbbb!!!!!!!!!!!
|
Ce tare a iesit :X Tot asa Razvane.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning