![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ultimata parte a postului citat anterior o las necomentata, e o glumita buna, si atat. |
eu nu imi dau seama, ce conteaza ca frana de urgenta este la picior sau la mana ? mai nou ea se cupleaza dintr-un click al unui buton ... sper ca nu are vreo legatura cu drift wannabes ...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Poate ne explica si noua "muritorii" de rand, NWzeu, ce inovatii au adus locuitorii din Baden-Württemberg si cum e cu frana aia de mana .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am doua rugaminti - nu mai generaliza si vorbeste in numele tau si nu imi mai modifica numele userului. Multumesc Quote:
BMW nu este "zeul" masinilor ..... daca tot te afecta aceasta sintagma. Pentru alti membrii ai acestui forum, care au masini care nu au fost cumparate de noi, te anunt ca tocmai le-ai lansat o jignire venita printr-un mod josnic. Quote:
Fost posesor de BMW, felicitari din nou, divizia M produce turisme deosebite. Fiabilitate/costuri/placerea de a conduce ..... totul e relativ insa ti-ai spus parerea si nu am sa o contest. |
Nu imi recomanda mie nimic, ai facut o afirmatie,cum ca mercedes a inventat frana de parcare la picior, tu ar trebui sa ti sustii afirmatia nu sa mi spui mie sa citesc despre istoria mercedes.Posteaza un link ceva sa te cred si atunci jos palaria. Eu ti am spus ca nu prea cred ,pt ca masinile americane au avut primele montate frana de parcare la picior,din cauza banchetei dintr o bucata de la locurile din fata si au fost nevoiti sa o puna jos actionata de o pedala.
|
Eu nu am zis nicaieri ca ei au INVENTAT "frana de parcare la picior", ci doar ca ar fi folosit-o inaintea celor de la Lexus ca despre asta se vorbea!
Lexus a fost fondata in 1989 de Eiji Toyoda, Mercedes Benz a folosit acest tip de frana (ca exmplu de care stiu clar) in 1963 pe pe modelul 600 Grosse! |
una peste alta e buna si frana asta la picior !
|
Quote:
Si ca sa fim ontop, lexus nu au copiat frana de parcare de la mercedes ,o gasesti pe multe modele de masini cu mult timp in urma, si nu ai cum sa spui ca este licenta mercedes.Si daca tot vorbim despre asa ceva sunt sigur ca stii cum functioneaza frana de mana(picior) la mercedes. Mi ai luat postu drept "o glumita buna" dar de fapt tu ai multe lagune in domeniu.eu am inchieat aici poveste franei de parcare. |
Quote:
|
Quote:
frana de picior este buna pentru ca poate fi folosita ca un "launch control", spre exemplu daca faci o liniuta , poti pune masina pe frana de picior,o turezi si ii dai un pic drumul din ambreiaj si cand s-a dat startul tu doar apesi pe butonel sa ii dea drumul la frana si crede-ma , iti lanseaza masina , nu gluma! pe cand la o frana de mana normala ( la mana :lol: ) nu poti face acelasi lucru repede ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning