![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
Quote:
|
deci albastrul tau e superb, e criminal! :D
|
Quote:
|
Cum se cheama in catalog? albastru imperial?
|
chiar nu stiu acest detaliu..
|
mai aveti loc de un membru? :P
ma numesc ionut si sunt student in iasi. am un golf 3 coupe din 95 cu motor de 1.6 si doar 75 de caluti...planuri am multe cu ea....pana acuma i'am pus un headunit lg lac2900rn si boxe ovale in spate blaupunkt...nu mai stiu exact modelu...am schimbat luminile din interior cu unele alb rece....urmeaza cele din bord...la fel cand am timp trebuie sa pun si folia pe geamuri.iar ca planuri de viitor vreau sa refac complet motoru, sa schimb evacuarea cu una din inox, sa termin cu muzica,jante iar daca le fac pe toate astea vreau sa incep sa umblu si la motor. |
bine ai venit printre noi..:) succesc cu ce vrei tu sa faci la golf ::D
|
merci merci...de rabdare si bani am nevoie :D
|
niste poze ceva? cu golfu...ca la toti e greu cu banii..ca si eu am golf si am mule de facut:))
|
2 Attachment(s)
cam asa arata cand l'am luat si tot asa arata si acuma...acuma sunt in sesiune si nu prea am avut timp sa mai lucrez la el da' cand ajung acasa o sa'i mai fac cateva poze si cu modificarile aduse....am o intrebare....stie cineva un pot gasi in iasi un spray negru transparent?vreau sa vopsesc stopurile si semnalele laterale...
|
Bun venit frumoasa rosie :-P
|
da e ochioasa tare:D
|
frumoasa ...merge super rosu pe golf...eu am auzit ca este o folie care se pune sa le faci mai inchise..sa ma corecteze cineva.,..daca spun prostii
|
am incercat cu folie pe semnalele laterale si le'am "impachetat" naspa :)) si acuma caut un spray din ala...stiu sigur ca este doar ca nu stiu unde sa gasesc....pontul mi l'a dat cineva care la fel si'a vopsit stopurile...si partea buna la chestia asta e ca poti sa le faci cat de inchise sau de deschise vrei
|
1 Attachment(s)
mai inchise de atat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning