![]() |
Re: Seat Leon Cupra by Xel'Naga
Quote:
merci DIDI !! ;):arrow: PS : oricum cred ca arata destul de bene !! :rolleyes2:idea: |
Trebuia să faci pozele la toată maşina să vedem cum stă şi de faţă :lol: dar e bine şi aşa decāt nimic!8)
|
Tare recunoscător ţi-aş fi raducanubgd dacă ţi-ai īnsoţi afirmaţiile dure de ceva dovezi. Īn caz contrar e doar un motiv de ceartă postarea ta...
|
ok aleks o sa masor cu ruleta cat sa lasat masina si o sa fac o poza ...
|
Pānă atunci am şters dialogul anterior, rămāne să postezi din nou cānd o să īţi poţi susţine cum trebuie afirmaţiile.
|
Quote:
P.s. Cosmine,pune şi tu poze cum am zis mai sus cu toată maşina că zice lumea aici ce zice !:rolleyes2 |
deci:
nu stiu ce s-a comentat dar eu am zis din start 2 chesti : 1. cand le-am luat mi s-a zis ca ele coboara -5 la un leon normal ( automat eu am si spus de cateva ori daca va uitati ca nu am impresia ca a coborat decat -3 , la care Blow vine si spune ca -3.5 pentru ca oricum arcurile de cupra difera foarte mult de un leon normal in sensul ca oricum sunt mai lasate cu vre-o 1.5-2 cm ) - ca o alta idee astea de la APEX au 5 spire din care 3 sunt apropiata si decat 2 spire sant cele care lucreaza comparativ cu cele de cupra stock care sunt 4 spire si lucreaza toate 2. am facut poze doar pe spate pentru ca le-am facut cu telefonul si nu am telefon performant cu camera photo sa prind toata masina si sa aibe claritate ( astazi dupa masa am facut si poze cu un aparat si maine o sa le ridic de la munca + poze cu arcurile de cupra stock in cutia in care erau cele de la Apex ) - sau vad ca sunt persoane care cred ca nu mi-am pus arcuri pe masina :twisted::lol: ajung la concluzia ca pe acest forum sunt multi care nu au ce cauta si stiu doar sa comenteze dar nu apreciaza munca si banii bagati in masina !! :idea::arrow: nu cred ca voi mai pune nici o poza cu ceea ce voi face la masina de acuma in colo pentru ca nu toata lumea stie sa aprecieze , din cei care comeneteaza nu cred ca au schimbat pe masina un surub fata de dotarea din fabrica dar se dau toti cunoscatori in tuning si mecanica !! Traim in Romania !! :rolleyes2:idea::arrow: multumesc |
Man, lasa "mecanicii" sa vorbeasca, pune poze pentru noi, amatorii astia din spatele blocului! Sunt destui oameni care ti-au admirat tot timpul masinile (si Bora, si Seatul)! Asa ca te rog sa pui poze aici cu masina ta STOCK, cum o considera unii, si lasa-ne pe noi, "amatorii" sa admiram efortul depus de tine! Nu are rost sa te superi pentru ca unii bat apropouri "Made in Romania" ... O seara placuta si maine asteptam pozele cu bestia asta mica! :-P Daca nu, ne suparam tare, tare ... :hug:
|
Quote:
LE: Băăăăiii tatiii opreşte-te mă şi tu că ţi-am făcut semn ,exact pe lāngă mine ai trecuuuut :P ! |
Abia astept sa pui poze cu masina intreaga. Din ceea ce am vazut pana acum ii sta bine, bine.
P.S.: nu mai pune urechea la ce vorbesc carcotasii ;) |
va certati aiurea.
cupra are suspensie sport si e mai joasa decat un leon normal deci e normal sa nu o coboare la fel ca si cand ar fi un leon normal in fine .. o groaza de oameni care se plictisesc |
Quote:
Oricum explicati s-au tot dat dar nimeni nu a citit sau mai bine zis NU au citit persoanele care comenteaza ( care in realitate nu au decat bicicleta, ca la masini sigur nu se pricep dar isi fac user special sa comenteze aiurea ori se simte frustrat omul :twisted: ) !! Mai grav este ca cei care vorbesc in necunostinta de cauza se mai dau si rotunzi , cunoscatori !! :idea: PS: Poze s-au pus si de la montajul facut dar si cum arata masina lasata ( oricum diferente exista dar nu este pe burta pentru ca nu este reglabila ), mai mult nu inteleg de ce unele persoane sunt '' roase de invidie '' cand altu face un lucru frumos ?? !! Bravo lui oricare ar fi si chiar merita respectul celor care apreciaza acest lucru :!: Bafta all :twisted: |
Masina arata perfect asa cum este acuma! Felicitari Cosmin! :)
|
Cosmin foarte misto masina, alta este cand o vezi live. Si felicitari pentru locul castigat :) m-ai luat cu putin.... :)
|
Quote:
Intr-adevar masina trebuie vazuta live ca sa iti faci o idee si nu pozele spun realitatea . Bafta si tie cu masina si sper sa ne mai revedem cat mai repede intr-un context similar. :D PS: Foate multe masini modificate marca seat la aceasta intalnire ( este vorba de intalnirea anuala Club Seat la care am castigat locul 3 la concursul de indemanare ) . :twisted:;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning