![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
Super fain chiar reusit!!!!;)
|
super tare felicitari wsti cel mai tare
scuze de off topic dar crezi ca m-ai putea ajuta si pe mine cu niste stratimat pt ca stiu ca la voi in Constanta se gaseste mai usor . yo sunt din Ploiesti |
te pot ajuta, dar eu il iau din bucuresti, mai nou
vorbim pe privat pentru transport&pret |
da a iesit ceva frumos ,fatza de asina de start,se cunoaste
|
3 Attachment(s)
multumesc pentru pareri!
mai pun 3 poze cu CPF & TAU la sala sporturilor din Constanta...pozele sunt si pe topicul lui tau, dar vreau sa ma laud si eu cu ele :-P PS: super baieti tau si dac :-) |
:)
Felicitari a iesit super masina...bravo...
da fa-i si ceva la motor sa razi oleaca de soferii astia mai impresionisti...:) totzi zic :"aaaa...tico tunat...haha!!" dar daca ai ceva frumos sub capota...e randul tau sa razi...parerea mea:D |
Stai linistit ca sunt sigur ca nu o lasa Alex doar asa.Parca vad ca urmeaza si pe acolo "mici" schimbari ;) Spor la treaba
|
Foarte Foarte Frumosss Ticalosul are si mama unul uite ca tu mai pus pe ganduri cu asta al tau sa sti ca o sa o las pe mama fara masina :D poate ii dau ei Ursuletzul meu si iauy eu ticalosenia:D
|
eu daca as vinde tico, ursulet mi-as lua....ala merge modificat rau de tot!
multumesc pentru pareri si felicitari! pe sub capota, dupa cum am mai zis, nu prea am ce sa-i fac...n-are cine sa ma ajute cu adaptarea altui motor...eu inca mai caut, ma interesez... deocamdata pot spune ca l-am pus la punct, in sfarsit, cu toata instalatia de racire si motor etc, mai am de umblat un pic la frane si ...ITP dupa itp ii termin si micile modificari la exterior (cele incepute cu spuma) si intre timp o sa montez unul dintre amplificatoare cu un singur subwoofer + 2 difuzoare ovale in usi....si mai vedem ce urmeaza ;) oricum mai am mult de lucru la el, nu-i de mirare ca s-a dus si vara asta si eu tot n-am terminat :sad: keep you updated! |
3 Attachment(s)
3 poze noi cu CPF & WUW...
|
Din ce in ce mai bine....
Dar dupa cum am mai zis...sa nu o strici cu muzica..... Care e faza cu dif. ovale in usi? :-/ |
4 Attachment(s)
pai am luat acum ceva timp un set de pioneer accelerate ts-a 6910 (modelul vechi, cu grila cu 6 brate - 80 w rms, 3-way) si le-am facut niste incinte mai maricele (avand in vedere ca sunt usi, totusi) si luand in calcul si spatiul castigat prin desfiintarea manerelor de la geamuri (acum am electrice pe fata)
cele incercuite cu rosu vor fi in usi, sub instalatia de geamuri, iar celelalte rotunde undeva in spate... |
Hm..arata foarte bine ce faci tu acolo ...dar intrebarea e ...
Incintele le faci dupa capul tau ...sau dupa dif. ovale? |
pai le-am facut dupa forma difuzoarelor, dar nu si dupa parametrii necesari...pana la urma sunetele joase vin din portbagaj, iar ovalele si cu cele rotunde sunt pe medii/inalte...incintele, asa cum sunt ele, vor fi suficiente, decat deloc...sau montate in usa, fara antifonare....
|
Absolut...ai perfecta dreptate, se vor auzi ...destul de ok.Dar imagineaza ti cum se auzeau , dak erau si calculate.
Felicitari, ai o "mana de lucru" foarte buna. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning