Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara.html)
-   -   ShadowCrew - club timişorean (https://forum.4tuning.ro/39-timisoara/61961-shadowcrew-club-timisorean.html)

CED 07-02-09 19:14

Re: ShadowCrew - club timişorean

Quote:

Originally Posted by nozu (Post 2046476)
ced cred ca o sa fi si tu un membra shadow in curand ai si cu ce...e ok sa fi membru la doua cluburi ...nu?

as vrea sa fiu membra in ShadowCrew dar e posibil doar daca ma mut in timisoara :D

statutul prevede ca nu e voie sa fiu membra in doua cluburi dar anul trecut am vazut masinile si entuziasmul celor din ShadowCrew si mi-a placut

eu oricum am ajutat si pina acum la organizarea evenimentelor din timisoara si o sa ajut cu tot ce pot oricind

laurentiu_tim 07-02-09 19:20

cred k multe cluburi ar fi mandre sa aibe in compozitie o masina ca a ta CED f frumoasa :-)8)

CED 07-02-09 19:50

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 2046524)
cred k multe cluburi ar fi mandre sa aibe in compozitie o masina ca a ta CED f frumoasa :-)8)

multumesc - oricum o sa vin cit pot de des la tm si mai ales la evenimente de tuning

in clubul vostru sint multe masini frumoase si eu am zis mereu ca ceea ce conteaza mai mult e pasiunea pentru masini si prietenia care leaga membru clubului

nozu 07-02-09 20:21

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 2046492)
nu inteleg postu asta la fel cum nu inteleg ce vrea sa fie chestia aia de pe youtube :lol:

laurentiu nu vreau sa vb impreuna sa ne intelegem separat ce nu intelegi anume si iti scriu pe foaie cat mai explicit....

ruller 07-02-09 20:33

Multumim ptr ajutor CED.... :D te asteptam oricand prin timisoara :) ...cu e39-le ala frumos :D ..noroc ca am avut ocazia sa o admir la TIM TUNING ...numai bine !

laurentiu_tim 07-02-09 20:35

Quote:

Originally Posted by nozu (Post 2046663)
laurentiu nu vreau sa vb impreuna sa ne intelegem separat ce nu intelegi anume si iti scriu pe foaie cat mai explicit....

clar am inteles tot ce ai scris acum,cu videclipu tot in ceata raman :lol: Numa bine! "succesuri si prosperitati peste tot" !:lol::lol:

nozu 07-02-09 20:44

Quote:

Originally Posted by laurentiu_tim (Post 2046711)
clar am inteles tot ce ai scris acum,cu videclipu tot in ceata raman :lol: Numa bine! "succesuri si prosperitati peste tot" !:lol::lol:

pai e videoclip facut de mine cum sa iti explic alfel nu e unu luat de pe youtube e facut de mine
alcumva cum sa iti mai hexplic

CED 07-02-09 20:48

Quote:

Originally Posted by nozu (Post 2046737)
pai e videoclip facut de mine cum sa iti explic alfel nu e unu luat de pe youtube e facut de mine
alcumva cum sa iti mai hexplic

e cu masinile si nebuniile facute cu ele - semnatura - nu ?

nozu 07-02-09 20:55

Quote:

Originally Posted by CED (Post 2046744)
e cu masinile si nebuniile facute cu ele - semnatura - nu ?

eu acolo l-am pus sper ca si e acolo????

Speedball_tm 08-02-09 00:01

CED poti sa fii membra si daca nu esti din tm sau poate deschidem o filiala:D:D:D dupa ce intram in legal.:D Ce zici?:D Oricum si noi am apreciat felul in care a fost arbitrat showul:d Va asteptam si anul asta daca va organiza ceva VIO;)

ugod 09-02-09 09:00

hai baieti bagati mare cu legalitatea

Speedball_tm 09-02-09 10:28

usor man ca trebuie multi bani;) dar se strang ei :)

ugod 09-02-09 14:32

Quote:

Originally Posted by Speedball_tm (Post 2050515)
usor man ca trebuie multi bani;) dar se strang ei :)

cat e?
facem cheta

Sebastian.C 09-02-09 14:37

pai noi tot facem...
:D

Speedball_tm 09-02-09 21:43

e destul si noi o consideram donatie, nu cheta...ca nu cumparam suc de banii aia;)

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning