![]() |
Re: HELP - cereri de poze
mai imi trebuie si mie daca are cineva . sigla no speed limit . in caliate mai mere . rezolutie mai mare .. so posteze aia ;)
|
am si eu nevoie de niste <stickere cu fulgere>. va rog frumos :!:
|
1 Attachment(s)
Fulgerele poti sa le faci singur.Uite un tutorial
|
nu sef d`astea imagini .... d`alea gen desene cu fulgere
uff...era un site, dar nu-l mai stiu |
va ajut si yo cu o pagina...gasiti masini tunate cate vreti...numa sa nu va bateti pe ele:D...pace
http://dynamicfusion.org/ |
are cineva motoare? adica masini cu capota ridicata sau ceva de genu da sa fie ceva fel de monstru sub capota... mersi
|
1 Attachment(s)
sa fiu mai explicit... ceva motor de muscle car, dintr-un unghi 3/4 fata
ceva de genul, dar poza sa fie facuta mai de jos putin si sa fie un unghi mai drept nu asa strambat ca acesta... |
sall .. dak are cineva vro poza cu o masina .. care sta pe crik .. sa posteze aici pls.. sau pe butuci /...;)
|
3 Attachment(s)
Sper k sunt bune
|
1 Attachment(s)
uite aici....plasa;)
|
vreau si eu urgent niste interioare de masini care fac drift.....asa cu rollbar....etc....sau ziceti-mi un site de unde sa le iau...ms mult.....
|
|
1 Attachment(s)
noroc vreau j yo poza cu c4 asta da stock aceeasi pozitzie aceeasi poza da stock !!! plsss :lol:
|
1 Attachment(s)
Dak esti descurcaret poti sa o folosesti pe asta.Aceiasi pozitie nu am mai gasit.
|
va rog mult am si yo nevoie de cateva poze cu dacia 1310 si dacia supernova (ca nu gasesc deloc pe google:|) va rog care aveti prin calc...bagati aici...cateva rugaminti am (sa nu fie mici ...ar fi bine daca ati avea poze cu rezolutia 1024...oricum cert e sa nu fie mici) va rog muuuuult:cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning