![]() |
Re: Club Cielo
Hai ca spun eu...am fost asa:cristi,petrica,sergiu,marius si inca un baiat care a venit cu marius(imi cer scuze dar nu am retinut numele).Deci am fost 6 persoane si din pacata doar 3 masini.Pt poze trebuie sa-l asteptam pe cristi sa le descarce de pe camera.
|
Bv mey! Bine ca ati fost si astia :D Asteptam pozele :D
|
:) multumesc frumos
|
3 Attachment(s)
poze de azi....cate am facut..mai multe are cristi.
|
Ai terminat destul de repede cumparaturile.....si il tot asteptam pe cristi cu restul de poze
|
dacia....teai uitat la poza de mai sus...sa vezi cum s aiti pui poza la semnatura?
|
bai care stitii cum bag poze aici?
|
Da pe mess pozele, ca is tare curios ce a iesit
|
dai la quote la postul meu..*****i mesaju,,,dai mai jos de rotizat de la mouse sau bara de pe margie,apoi ai akolo atachement....si dai akolo apoi dai upload....si ...close window,apoi.....ok
|
13 Attachment(s)
hai k am primit eu pozele acum de la cristi si le si pun :D
|
na ca pina la urma au iesit
|
frumos...sper k la vara sa fie ....pozele mai bogate,adika mai incarcate...mai multe masini,mai multi membri:D numai bine
|
3 Attachment(s)
si inca 3 poze modificate sa stie lumea cine,care cum suntem
|
2 Attachment(s)
si ce 2 masini care au lipsit:prima este a lu Catalin si a2a a mea,Catalin nu a venit cu masina....k este lovita,iar eu nu am venit cu masina k bausem 2 beri:D
apropo de Paste si 1-2 saptamani inainte si dupa PASTE,la intalniri o sa venim cu masina ori eu,ori Catalin,motivul sa nu ne ciocnim k ouale:D |
1 Attachment(s)
si io
si viitoarea shumi |
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning