![]() |
re
Tng asa zic si eu :P de parca am fii angajati :)) preaparam la comanda :P
|
k .. dak voi ziceti .. ;) .. Nu prea am stiut cum sta treaba p'aici ...:| nu stiam k voi trebuie sa fiti \"challenger-ii\" ;) o sa pun in curand audi A4 ala ...:D
|
nu faceti un battle si cu audi a4? :lol:
|
pai
1 Attachment(s)
parerea mea e ca un adecarat Virtual Tuner , ca si un tuner din viata de zi cu zi , sa accepte orice provocare , indiferent din partea cui vine, si nu`s de acord cu ranek la aia care o are el k o masina modificata e stock pana mea , pare o explicatzie data doar ca sa fie shi lipsita de logica
PS: uite o vrajeala facuta in 10 minute |
1 Attachment(s)
Se ridica standardelor? >>> :wink: :arrow:
|
va rog
Adminilor, va rog yo.......de acum puneti voi cel putin o masina pe zi pt modificat la challanges, pls.....si ar fi fain ca pe fiecare sa le notati si sa faceti o clasificare a primilor 20 cei mai buni si cei care modifica cele mai multe masini :D , dak aveti timp si dak vreti desigur
|
exista saptamanal un concurs de vt....
daca vrei sa modifici masini in fiecare zi, nu ai decat sa le postezi la rubrica \"various\"... |
tipu care zicea cu modificatu celor ma multor masini!
mane putem sa facem 100000000 de masini in 30 de zile dar dak sunt nasoal toate te multumeste cu ceva?asa fa tu 2 sau 3 maxim da misto si iti zic io k e altceva... bafta |
1 Attachment(s)
:D
|
1 Attachment(s)
:arrow: a4 meu... mai tarziu hyundai
|
1 Attachment(s)
competitoarea mea :wink: :arrow: :arrow:
|
1 Attachment(s)
:headache:
|
1 Attachment(s)
am mai facut o varianta :lol: sper ca nu se supara nimeni :lol:
|
vad k umbla pe aicea un ford fiesta : https://forum.4tuning.ro/download.php?id=78499
care va bagati la un battle?oxide? eu am masina inca in lucru/... EDIT:am postat-o la various :wink: |
ma bag si eu la battle... acu ma apuc de ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning