![]() |
Re: Femeia ...
d c??? nu`ti plec fetele de varsta ta???ce gasesti atragator l o femeie mai in varsta???
|
valib ... chiar si in gluma nu poti spune asta... limiteaza-te si tu ca orice om la 25 maxim :D
|
ce n-ati mai vazut nemtoaice care vor "fresh meat"?
PS si nu numai |
Quote:
|
io ma limitez la ce vine...
de obicei tipe mai mari ca mine, dar nu ma supar:):):), mai ales daca sunt dragutze foc:):):) dar poate fi si de 16-17-18ani...daca e mai matura ca si gandire... nemtzoaice, frantzuzoaice....astea sunt alta mancare de peste:):) |
Quote:
Si dispar suedezele si nemtzoaicele ... octogenarele in general ... :) |
...numai k sa stiti...EXISTA VIATA SI DUPA 30!!!! ;)
|
Quote:
:oops: :rolleyes2 :lol: :lol: :lol: |
...mi-ar place sa cred....:-) si in multe privinte,chiar pot sa zic,k abia de acum am inceput sa traiesc din plin ;)
|
Quote:
WOW ... nice ... Cred ca ma apuc de sporturi extreme ... poate crap si nu apuc sa fac ce am spus mai sus ... :) |
...sau sa-ti poti sa-ti permiti,intr-un final,sa ai masina la care tot ai visat,sa NU mai fii nevoit sa lucri 7 zile p saptamina k sa te poti bucura putin d viata,sau cind copilul e indeajuns d mare deja sa-ti fie cel mai bun prieten daca vine vb d o fugareala in oras :D ,sau cind esti deja indeajuns de matur k sa ai o groaza d prieteni,k sa mergi cu schimbul in club cu ei,vineri si sambata ;) ...intr-adevar,sport extrem...:D
|
Quote:
Cred ca ma apuc si eu de bungee fara coarda ca ma apropii de 30 de ani...:( |
he ..:D sa fiu fericit?:D
|
Quote:
|
oare... 26 sunt deja mult prea aproape de 30? intreb si eu... k ma puneti pe ganduri...
nu k nu am fi deja mai mult dekt off topic... iar tu trixi, sa nu t aud k t plangi ca aia 30 de ani te incurca pe tine cu ceva, clar? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning