Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini de gagici (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici.html)

Sindrom 01-09-08 19:06

Re: Masini de gagici

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 1725888)
Eu zic ca Mercedesul slk si smartul for two raman masinile ideale pentru o femeie....:D

si un mini acolo sta frumusel,

aleks 02-09-08 09:51

fiat 500, sa nu-l uitam, o bijuterie :)

Sasha 02-09-08 12:17

sa nu uitam si S8' ul, un diamant:love:

:lol::twisted:

bmwm5 02-09-08 12:18

era o poza,de fapt erau doua poze cu inainte si dupa ce arati unei fete un diamant...m-ai facut sa zambesc

Sasha 02-09-08 13:18

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1728289)
era o poza,de fapt erau doua poze cu inainte si dupa ce arati unei fete un diamant...m-ai facut sa zambesc

aia cu picioarele?:lol::twisted:

n`are nicio legatura cu masinile de gagici;) :-P

bmwm5 02-09-08 13:23

pana mea,ai comparat s8-ul cu un diamant...asa ca am facut si eu legatura aia...

Sindrom 02-09-08 14:25

dc s8 masina de femeie?

bmwm5 02-09-08 14:45

nici eu nu am vazut pana acum femei la volanul unei limuzine,sincer mi se pare de prost gust,ca si in cazul maybachului condus personal si nu de sofer.oamenii care fac astfel de masini ofera tot confortul pentru locurile din spate.mi se pare mult mai de fita sa te dai jos ca femeie,deschizandu-ti soferul portiera decat sa te dai jos de la volan

Sasha 02-09-08 15:11

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1728560)
nici eu nu am vazut pana acum femei la volanul unei limuzine,sincer mi se pare de prost gust,ca si in cazul maybachului condus personal si nu de sofer.oamenii care fac astfel de masini ofera tot confortul pentru locurile din spate.mi se pare mult mai de fita sa te dai jos ca femeie,deschizandu-ti soferul portiera decat sa te dai jos de la volan

FITEEEEEE
cine vrea fite sa`si ia soferi...cine vrea sa aiba parte de acel feeling cand conduce poate sa conduca orice masina de la mini la suv..
de acord?

@Sindrom - de ce smart? de ce fiat 500??? masina de femei??

bodyspeed 02-09-08 19:47

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1728617)

Generalizeaza si crede ca voi puteti conduce doar masini de genu ...de mai sus: Micute,, Dar vad pe zi ce trece tot mai multe femei/fete in masini ..uriase, si nu ma refer doar la suv-uri, ci mai nou seria Bmw 7 , audi A8 .. si altele de genu' ... din ele mai stiu si cu volanul...;) , si chiar bine:D
Bravo lor.. FELICITARI !!!

Sindrom 02-09-08 19:52

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1728617)
FITEEEEEE
cine vrea fite sa`si ia soferi...cine vrea sa aiba parte de acel feeling cand conduce poate sa conduca orice masina de la mini la suv..
de acord?

Gresit, nu e fita sa stai in spate intr-un s8, de fapt asta e gradul de civilizatie la noi, citez:"imi iau limuzina sa o conduc eu, pai nu d'aia am dat bani pe ea".

Iar faza cu smart, fiat 500, mini, si altele se potrivesc mai bine, pentru ca femeile sunt "firave,sensibile, elegante, zambitoare, frumoase". Iar s8 nu imi inspira nimic din ce am spus inainte.
Iar barbatii care isi cumpara tancuri de masini si ei au un metru jumate, un cuvant, penibil.

DoDo NSL 03-09-08 05:05

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1728560)
... nici eu nu am vazut pana acum femei la volanul unei limuzine,sincer mi se pare de prost gust ....

ce am vazut eu :

AVENSIS
A6 Nou cu bodykit de S
A8 4.2i modelu` mai vechi
730d
CLS

si deja ultra cunoscutele : X5 / A6 / e60 .. e plin !!!

Mustang 03-09-08 09:02

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1729076)
Iar barbatii care isi cumpara tancuri de masini si ei au un metru jumate, un cuvant, penibil.

Adrian Copilu' Minune :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Cu riscul de a ma repeta: femeii ii sta bine in orice masina atata timp cat stie sa o conduca si sa o parcheze - varianta oficiala ca sa nu se supere femeile.
Masinile care par concepute pentru a fi folosite si de femei, nu numai de barbati:
1. Daewoo Matiz/Chevrolet Spark
2. Daewoo Tico
3. Peugeot 107
4. Citroen C1/C2/C3
5. Suzuki Swift 4usi / sport
6. Opel Astra H GTC
7. Opel Corsa
8. Opel Astra G
9. Seat Ibiza
10. Seat (noul) Leon
11. Ford Fiesta
12. Mini Cooper
13. Mazda Miata

Parerile altora:
"TOP 10 la masini pentru femei! - Thursday, 25 May 2006 21:05

pret de intretinere, spatiu, design si pretul de achizitie.....de aceste aspecte si multe altele sa tinut cont cand s-a intocmit acest TOP 10!

Femeile prefera o masina agila, usor de parcat, cu vizibilitate foarte buna.Vor sa stea mai sus si insista ca masina sa aiba destul spatiu pentru cumparaturi! Inventii high-tech de ultima ora nu sunt asa de importante ca si un pret rezonabil si un pret mic la intretinerea masinii! Spatiu pentru o familie in crestere este esential in multe cazuri si siguranta este un factor major!

Lista cu 10 masini ce urmeaza indeplineste criteriile mai sus mentionate dar depinde de gust, lifestyle si venit!

1)SCION xA

2)MAZDA 3

3)MAZDA MIATA

4)VOLKSWAGEN JETTA

5)FORD FOCUS

6)HONDA CR-V

7)SUBARU OUTBACK

8)MAZDA MPV

9)HONDA CIVIC

10)MERCEDES-BENZ E-class"

Sursa aici.

Sasha 03-09-08 09:29

Thursday, 25 May 2006 21:05 - de atunci s`au cam schimbat lucrurile :twisted::twisted:

Mustang 03-09-08 09:44

Bla bla bla ....
Repede tu sa constati ... :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:12.

- Copyright 2026 4Tuning