![]() |
3 Attachment(s)
niste poze
sa va spun ce urmeaza sa ii fac masinii (sper) ca sa va pot da o idee despre cum vreau sa arate lasata cu maxim 2 cm jenti pe 14'' bodykit POSIBIL (adica nu la 1 cm de asfalt, pt ca desi imi plac masina totusi trebuie sa mai sipoata fi condusa pe drumurile patriei) aaa..... si inca o chestie as vrea sa aiba undeva o admisie in capota (de preferat deasupra farului drept) pt filtrul k&n care deja rezida acolo Very Happy in masina vreau sa investesc cam 1000e @tng imi cer scuze ca am postat airuea |
man am de facut o remarca:jenti nu prea avem unde sa punem pentru ca pozele au unghiuri cam incomode...
ma bag eu la masina ta |
1 Attachment(s)
Topser ce zici iti place??? Ce mai vrei pe ea?
P.S. Janta fata mi se pare ca nu vine prea bine si soferul e cam.... :oops: Alte critici??? |
dea...
o sa fac o poza si din lateral... pozele astea aveau initial alp scop :P |
1 Attachment(s)
uite l din fata :arrow: l-am lasat mai jos,i-am pus un spoiler,niste prize pe apota,i-am prelungit capota peste faruri si cam atat.sper sa ti placa
trebe sa recunosc ca nu mi-a iesit chiar cum vroiam avand in vedere ca am facut-o pe la ora 12 si jumatate si imi era putin somn...astept si poza cu masina din profil :wink: |
hmmm....
ce ciudat arata cu bad hood :D dar si pe mine ma taia capu la asa ceva.... o observatie bara arata misto dar cred ca ar trebui sa integreze si bucatica aia de plastic negru din fata radiatorului *** ce tampenie nu mi-a postat tot mesajul... continuare: prizele nu imi plac dar le consider necesare, as prefera una care sa vina pierduta in capota... well sa vedem ce mai iese... :D |
1 Attachment(s)
varinata tng-ului :arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite ce zici so faci asa :D
|
dap azi ii scot dungile, o sa ma chinui putin dar le scot! vreau sa-mi fac un desen frumos in parti
cred ca 2 tauri:d |
1 Attachment(s)
uite ticoul:
|
2 Attachment(s)
am mai facut shi io ticoul :roll:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
ce fata are soferul :))=)) daca puteti careva incercati din prima poza cand era tico-ul nemodificat s-o faceti lasata la maxim cu spinere si usi \"lambo style\" spoilere imense .. bine...asta daca puteti ! thx again ptr.tot later edit : uitati inca o poza : |
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning