![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
shadow ....
bine spus ... sunt total de acord ... :D |
Quote:
p.s. grupul vw din cate stiu eu a vrut sa cumpere dacia dar sa lovit de idiotii din guvern iar cei de la vw sau dus la skoda deci nu cred ca e vina noastra ca guvernul e de cacat si face numai lucruri de cacat scuze de cuvinte dar asa e |
2 Attachment(s)
este adevarat , fabrica de la Colibasi urma sa fie cumparata de VAG, dar au pus conditii de tipul - restructurare masiva, scolarizarea personalului, reduceri la taxe (de import + export),instalatii tehnologice si multe altele, asa ca al nostru guvern a hotarat sa dea fabrica pe mana Renault.
am atasat si cele 2 poze de care am zis in tr-un post anterior. @Shadow - este perfect adevarat, de la berlina la Logan diferentele sunt epocale, si este oarecum normal sa fie asa de laudata. @sirNenea - noi discutam legat de aceste masini, cei care au proiectat-o este evident ca nu o sa fie interesatzi, Loganul a fost gandit cu un scop - sa se vanda bine prin orice mijloc (ceea ce a reusit prin diverse metode de marketing) |
Quote:
Omule prima mea masina a fost CIELO GLE/AC din 97 productie Coreea, stiu despre led-ul din bord si de manualul de utilizare insa modelele aduse/fabricate in Romania nu au avut nici unul ABS, stiu asta 100%, daca vrei du-te si pe daewoo forum si studiaza ;) Doar modelele aduse pentru Vest au avut ABS/AIrbag sofer, am si vazut astfel de modele in afara si in Romania(aduse de particulari). Faptul ca scrie in manual si ai led in bord este datorat faptului ca s-a scris un singur manual si s-a fabricat un singur bord pentru toate cu/fara ABS. Cielo e o masina buna, depasita ce-i drept insa iti faci treaba cu ea. AIci ma refer la CIELO fabricate in COreea, cele din RO sunt alte masini, controlul actual de calitate de la Craiova este sub cel de la Pitesti. Logan este o masina OK(nu extraordinara, nu este BMW) care a evoluat bine : berlina cu injectie BOSCH>Supernova>Solenza> LOGAN. La cat costa si ce ofera este foarte buna, daca o tii 2-3 ani nu ai probleme cu ea. |
Bad in legatura cu evolutia Dacia...te rog sa faci urmatorul experiment...i-a o Solenza, bag-o in PhotoShop si alungeste poza pe inaltime, ma anunti ce rezultat spectaculos vei avea!!!
Chiar atat de prosti sunt cei de la Renault incat nu au putut sa aloce mai mult de 10 min in designul Loganului??? |
Si ma rog cum vrei o masina incapatoare, confortabila (oarecum) SI IEFTINA (ce crima) pe deasupra, daca nu facand-o sa arate ca un frigider?
|
discutia devine penibila si o opresc (daca cineva imi contrazice ce am pe masina .... atunci nu mai am ce zice)
|
sa speram c aintr o zi o sa fiu si eu un gigi becali sa pot pune foc pe dacia pitesti si pe stroe
|
Quote:
|
Yo dupa cum am mai spus pe forum nu sunt nici pt Cielo nici pt Logan dar .... k sa va spun asha ultima experienta martzi am fost cu un logan 1,6 pana la vama veke shi nu shtiu unde e confortul ala ca pe mine unu ma nenorocit spatele shi cand am intrat in curba de la 23 August unde sa intamplat shi accidentul de 1 Mai cu vreo 80 maxim 90 km/h am simtzit ca pleaca caroseria de pe sasiu shi vreau sa zic ca acolo am intrat shi mai tare cu alte mashini
|
Te omora spatele? Ai incercat reglajul lombar la scaun?
|
care reglaj e mercedes sa se muleze pe tine ..
|
Habar n-ai omule.
|
frate .despre logan ..nici nu vreu sa am habar...ca e ..... ..deci pt a caracteriza un logan ...... praf
|
Varumiu a avut un cielo pe care il luase de nou de aici prin 2004 sau 2005 nu stiu de abs ca nu l-am intrebat si nici nu l-am condus dar o sa-l intreb dar airbag sofer avea sigur, l-a vandut in 2 luni, nu ca nu era multumit (era chiar foarte multumit) ci pt ca vroia o masina de fam, si-a luat Doblo Malibu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning