Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5334-logan-1-6-ambition-vs-cielo-executive.html)

Spark 01-06-06 08:35

Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive

shadow ....
bine spus ... sunt total de acord ... :D

SirNenea 01-06-06 09:48

Quote:

Originally Posted by shadow
Voi cred ca aveti dreptate, noi ar trebui sa ne multumim cu Loganul, sa il ridicam in slavi, alaturi de coruptia din Romania(cu care ar trebui sa ne complacem), alaturi de birocratia din romania, ce rost are sa ajungem la nishte standarde din strainatate, ce rost are sa avem si noi o masina k-lumea; mai bine avem una proasta dar macar stim ca este a noastra.
D c sa ne mai chinuim sa intram in UE si sa ajungem la anumite standarde, mai bine avem un jaf de masina care se intampla sa pice piese de pe el si la 2000 de km (am prieteni care i s-a dus contactul la 2000 km si mai am un prieten care i s-a dat calc peste cam la 2500 km).
Ce rost are sa ne uitam in curtea altuia ca face masini bune, mai bine ne uitam in curtea noastra si ne vedem de "jafurile" pardon masinile noastre!!!
D c 70% din oameni care au Logan spun ca este bun??? Pt ca au avut berlina inainte si fata de berlina este o imbunatatire considerabila. DAr de aici pana la a avea o masina de standarde europene mai avem destul; ganditi-va la asta!!!

si crezi ca daca noi ne contrazicem aici rezolvam ceva adica or sa vada cei de la dacia si gata or sa schimbe modelul .
p.s. grupul vw din cate stiu eu a vrut sa cumpere dacia dar sa lovit de idiotii din guvern iar cei de la vw sau dus la skoda deci nu cred ca e vina noastra ca guvernul e de cacat si face numai lucruri de cacat scuze de cuvinte dar asa e

NWZeu 01-06-06 12:34

2 Attachment(s)
este adevarat , fabrica de la Colibasi urma sa fie cumparata de VAG, dar au pus conditii de tipul - restructurare masiva, scolarizarea personalului, reduceri la taxe (de import + export),instalatii tehnologice si multe altele, asa ca al nostru guvern a hotarat sa dea fabrica pe mana Renault.

am atasat si cele 2 poze de care am zis in tr-un post anterior.

@Shadow - este perfect adevarat, de la berlina la Logan diferentele sunt epocale, si este oarecum normal sa fie asa de laudata.
@sirNenea - noi discutam legat de aceste masini, cei care au proiectat-o este evident ca nu o sa fie interesatzi, Loganul a fost gandit cu un scop - sa se vanda bine prin orice mijloc (ceea ce a reusit prin diverse metode de marketing)

BAD_MF 01-06-06 14:20

Quote:

Originally Posted by NWZeu
am cartea tehnica a masinii in torpedo, am sa fac maine o poza si o sa o pun pe forum, inca ceva , in bord exista un indicator pe care scrie ABS, oare la o folosi ?????

Omule prima mea masina a fost CIELO GLE/AC din 97 productie Coreea, stiu despre led-ul din bord si de manualul de utilizare insa modelele aduse/fabricate in Romania nu au avut nici unul ABS, stiu asta 100%, daca vrei du-te si pe daewoo forum si studiaza ;)
Doar modelele aduse pentru Vest au avut ABS/AIrbag sofer, am si vazut astfel de modele in afara si in Romania(aduse de particulari). Faptul ca scrie in manual si ai led in bord este datorat faptului ca s-a scris un singur manual si s-a fabricat un singur bord pentru toate cu/fara ABS.
Cielo e o masina buna, depasita ce-i drept insa iti faci treaba cu ea. AIci ma refer la CIELO fabricate in COreea, cele din RO sunt alte masini, controlul actual de calitate de la Craiova este sub cel de la Pitesti. Logan este o masina OK(nu extraordinara, nu este BMW) care a evoluat bine : berlina cu injectie BOSCH>Supernova>Solenza> LOGAN. La cat costa si ce ofera este foarte buna, daca o tii 2-3 ani nu ai probleme cu ea.

shadow 01-06-06 21:36

Bad in legatura cu evolutia Dacia...te rog sa faci urmatorul experiment...i-a o Solenza, bag-o in PhotoShop si alungeste poza pe inaltime, ma anunti ce rezultat spectaculos vei avea!!!
Chiar atat de prosti sunt cei de la Renault incat nu au putut sa aloce mai mult de 10 min in designul Loganului???

neXus 01-06-06 22:16

Si ma rog cum vrei o masina incapatoare, confortabila (oarecum) SI IEFTINA (ce crima) pe deasupra, daca nu facand-o sa arate ca un frigider?

NWZeu 01-06-06 23:42

discutia devine penibila si o opresc (daca cineva imi contrazice ce am pe masina .... atunci nu mai am ce zice)

~ 69 USP 01-06-06 23:58

sa speram c aintr o zi o sa fiu si eu un gigi becali sa pot pune foc pe dacia pitesti si pe stroe

~ 69 USP 02-06-06 00:21

Quote:

Originally Posted by SirNenea
bai copile daca u imi arati ce mai e pe dacie de dacie ai dreptate dar ca sa sti si u masina a fost [proiectata in franta si testata si toate cele de francezi romanii doar se duceau sa vada ca prostii ce ne fac francezii si apropo chiar azi inainte sa vin la buc am luat loganul lu tata care este chiar versiunea full de 1.6 (ne uitam de sus la altii din versiunea full pt ca altii merg pe jos si viseaza la carnet sau masina) iar cei din cta stiu curba dintre valu lui traian si basarabi iar eu am luat-o cu 110 km la intoarcere am vrut sa o iau cu 120-130 km dar nu am putut si nu sa inclinat nu a avut nici o tentativa sa fuca si alte aberatii mai intai multi de aici sa isi ia carnetul si porma sa vb si mai lasati netu si mai bine treceti si conduceti voi cu adevarat si abea porma puteti sa jigniti o masina

nenea .....lasa ma frate cu loganu lu cine vrei tu ..cand v a urcati in ele parca v a urcati 3000gt parca sunteti regii soselelor..cu naparcile alea de masini .....ma rog masina .. ..DACA SI LOGANUL E MASINA ..

Urban_Racing 02-06-06 07:47

Yo dupa cum am mai spus pe forum nu sunt nici pt Cielo nici pt Logan dar .... k sa va spun asha ultima experienta martzi am fost cu un logan 1,6 pana la vama veke shi nu shtiu unde e confortul ala ca pe mine unu ma nenorocit spatele shi cand am intrat in curba de la 23 August unde sa intamplat shi accidentul de 1 Mai cu vreo 80 maxim 90 km/h am simtzit ca pleaca caroseria de pe sasiu shi vreau sa zic ca acolo am intrat shi mai tare cu alte mashini

neXus 02-06-06 09:40

Te omora spatele? Ai incercat reglajul lombar la scaun?

~ 69 USP 02-06-06 10:49

care reglaj e mercedes sa se muleze pe tine ..

neXus 02-06-06 11:06

Habar n-ai omule.

~ 69 USP 02-06-06 11:23

frate .despre logan ..nici nu vreu sa am habar...ca e ..... ..deci pt a caracteriza un logan ...... praf

fiatgroup 02-06-06 12:48

Varumiu a avut un cielo pe care il luase de nou de aici prin 2004 sau 2005 nu stiu de abs ca nu l-am intrebat si nici nu l-am condus dar o sa-l intreb dar airbag sofer avea sigur, l-a vandut in 2 luni, nu ca nu era multumit (era chiar foarte multumit) ci pt ca vroia o masina de fam, si-a luat Doblo Malibu.

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning