![]() |
Re: SKODA vRS
sunt tare curios cum te-ai descurca la braila :)
|
:oops:pai daca nu ajung eu ajunge speeder care aceleasi modificari ca mine doar ca eu am in plus fatza de el autobloantul ambreiajul si volanta pcv fix si ceva maruntisuri da deh el e pilot adevarat pe cand eu:oops:
|
pai eu zic ca autoblocantul si volanta ... fac o diferenta destul de mare
|
masina am luato azi de la razvan nht.a iesit super merge peste asteptarile mele.lsd,ambreiajul si volanta ,evacuarea toate sunt super si se simte f bine fatza de inainte .plus ca ceasul de boost da bine de tot;))
|
Salut, am montat si eu o pereche de Eibach Pro Springs, insa am impresia ca e putin mai ridicata de fata decat de spate. Adica mi-ar fi placut sa se fi lasat mai mult de bot. Stiu ca inainte a ta era mai ridicata de fata si mai lasata de spate, dupa ce ai pus arc-urile cum a devenit?
|
nu are cum sa fie mai ridicata de fatza decat de spate.e doar o parere pt ca pasajele din fatza de la roata sunt mai sus ca cele din spate
|
Da, probabil ca mi se pare, insa mai am o curiozitate: cand ai montat arcurile s-a lasat cu 2 cm, acum , dupa cateva luni , s-a mai lasat vreun cm?
|
nups.cat sa lasat cand leam schimbat tot asa este si acum.;))oricum o schimbare mare fatza de inainte nu este
|
sa revenim la masina.merge spectaculos.aseara mam bucurat din nou de ea cum numai mam bucurat pana acum.184 de kma fost numai o forja continuu;))se incinsese si ambreiaj si evacuare de mirosea ca dracu dar mam distrat pe cinste.pleaca bomba fatza de inainte ambreiajul cupleaza excelent urca mult mai repede in ture iar zgomotul si senzatia......waw.
|
Quote:
|
Quote:
dupa atatea modificari...chiar vreau sa vad ce a iesit! |
din pacate am luat masina vineri seara la ora 8.nu stiu ce dyno mergea la ora aia ca mias fi dorit f f tare de curiozitate.nu am apucat nici update de soft sa ii fac.si din pacate si mai tare nici nu ma pot bucura de ea nici sa fac dyno nu pot pt ca azi duminica plec din tara.asta e.la primavara poate facem dyno cu o alta turbina mai mare.oricum dupa ce arata ceasul de boost si dupa cum trage eu zic ca e f bine
|
Felicitari pentru masina, ai facut multe modificari, pacat ca nu te poti bucura in fiecare zi de ea. Din piesele pe care le-ai schimbat, mai ai vreuna? Ma interesa si pe mine toba de esapament finala...
|
ii pare rau am toate piesele mai putin toba finala am vanduto cu 2,5 mil si arcurile cu 1 mil baiatului care iam dat si jantele
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning