Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Editare Foto (https://forum.4tuning.ro/534-editare-foto.html)
-   -   Evl*Skillz (https://forum.4tuning.ro/534-editare-foto/50770-evl-skillz.html)

Capone_street 04-05-09 21:29

Re: Evl*Skillz

era si timpul baieti sa mai postati ceva nou :D
super super fotografii
si editul dealtfel :D beton EVL*SKILLZ ruleS

morpheusmaster 05-05-09 12:30

Ati rupt gura targului cu astea 3...is dementiale :X :X :X

shantzu 05-05-09 18:10

1 Attachment(s)
Multumim baieti.
Astea ultimele au cateva greseli minore :D

+ 1 8)

FLAME 05-05-09 18:48

foarte faine pozele!mai ales alea cu bmw'ul galben;)

Tweety_rzw 22-05-09 04:58

Ce ştie shantzu ăsta :lol: bravo,bravo !

TuningBoy 21-07-09 13:41

Bravo baieti, voi chiar "va jucati" cu arta si o faceti mai frumoasa. :D

alexGTI 16-08-09 11:50

ceva noutati ?:D

Trickz 16-08-09 12:53

Daca stii unde sa cauti da...

Stephanel 13-10-09 21:48

Sunteti intradevar artisti , aveti tot respectu , poate imi puteti face si mie un wallpaper cu masina mea as fi recunoscator .

EvLSant0S 20-10-09 23:24

pai,trimite-ne :) poze..

Stephanel 21-10-09 00:11

7 Attachment(s)
Nu prea sunt ele de buna calitate dar decat asa am ,sunt facute cu celularu :D , daca nu se poate face nimic o sa pun cat de curand unele mai clare , oricum v-a multumesc .

GOGU_VL 22-10-09 00:10

Quote:

Originally Posted by Stephanel (Post 2716679)
Sunteti intradevar artisti , aveti tot respectu , poate imi puteti face si mie un wallpaper cu masina mea as fi recunoscator .

Cei mai tari astisti din RO :peace:

sabothor 22-10-09 19:29

1 Attachment(s)
Salut baieti si stima multa pentru rezultatele voastre. Urmaresc intens acest thread si recunosc ca nu de putine ori am salvat poze strict pentru a le pastra, avea la indemana si a le revedea ulterior. Keep it up with the good work! :rockon:
Am o mica rugaminte la voi, de 2 zile ma tot chinui cu tutoriale and stuff si pur si simplu nu-mi iese cum ar trebui; va cer prea mult daca va rog sa imi modificati si mie poza din attach - am nevoie ca mierea sa fie albastra, pastrandu-se calitatea pozei? Imi trebuie pentru webdesign.
Multumesc anticipat! :wave:

Adrian aka sabothor

Skillzu 22-10-09 20:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sabothor (Post 2742278)
Salut baieti si stima multa pentru rezultatele voastre. Urmaresc intens acest thread si recunosc ca nu de putine ori am salvat poze strict pentru a le pastra, avea la indemana si a le revedea ulterior. Keep it up with the good work! :rockon:
Am o mica rugaminte la voi, de 2 zile ma tot chinui cu tutoriale and stuff si pur si simplu nu-mi iese cum ar trebui; va cer prea mult daca va rog sa imi modificati si mie poza din attach - am nevoie ca mierea sa fie albastra, pastrandu-se calitatea pozei? Imi trebuie pentru webdesign.
Multumesc anticipat! :wave:

Adrian aka sabothor

Acuma eu nu stiu daca asa iti iese si tie sau nu, dar ... vorba aia ... doar nu o sa stau 2 ore sa fac un borcan de miere albastru :lol:

bodyspeed 22-10-09 22:53

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 2742441)
Acuma eu nu stiu daca asa iti iese si tie sau nu, dar ... vorba aia ... doar nu o sa stau 2 ore sa fac un borcan de miere albastru :lol:

Skillzule ai mai luat din miere . acum pare mai gol borcanul albastru :-P :lol:
Arată mai bine decīt originala ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:28.

- Copyright 2026 4Tuning