![]() |
Re: comenzi piese auto import - online
Quote:
Multumesc,o sa-i comunic prietenului meu,momentan este la mare...Sigur e asta,nu?Modelul e cu farurile ingemanate si geam clar. |
Quote:
mai este alt model de bec d2s ( diferenta este de culoarea luminii ) pretul este acelasi |
Kit ambreiaj (disc, placa, rulment) pentru Ford fiesta 2002 diesel 1,4 TDCI, putere:50KW,Numar identificare:WF0HXXGAJH2T44855. Daca ai de la mai multi producatori specifica te rog pretul pentru fiecare in parte.Multumesc.Astept raspuns urgent deoarece a inceput sa patineze ambreiajul.Numai bine
|
Quote:
rulment presiune -- 390 lei SACHS sau 320 lei LUK |
Placute fata si spate Textar (sau alte variante)macara electrica stanga si filtru benzina pt e46 318 4 usi an 2003 105 kw motor n42
|
din 2004 e masina sorry
|
Quote:
placute frana spate -- 170 lei TEXTAR sau 130 lei FERODO premier sau 100 lei FERODO sau 145 lei ATE toate sunt fara senzorul de uzura care vine separat asta in cazul in care ai aprins becul in bord macara stanga fata cu motoras -- 370 lei fitru benzina -- 225 lei MANN sau 200 lei BOSCH |
As Vrea Si Eu Pretul Pt Segmenti Clio 1997 Motor D7f Garnitura Chiuloasa Si Semeringuri Supape
|
Si Filtru De Aer
|
salut
pentru un peugeot 407 berlina motor 1.6 hdi an fabr 08.06.2006...placute de frana fata spate + filtre |
Quote:
placute frana spate -- 140 lei FERODO filtru ulei -- 35 lei mANN filtru aer - 95 lei MANN filtru combustibil -- 110 lei MANN filtru pole cu carbon activ -- 85 lei |
CAT COSTA POMPA BENZINA (cea de sub masina)ptr motor 1,8 16 v,model kr,an 1987,102 kw sicati bari baga?
|
Quote:
5 bar |
Am nevoie azi de filtru de benzina pentru bmw e30 gasesc la tine ??
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning