![]() |
Re: Indragostit pana peste cap ?
mustangule ce rau esti =))=))=))
|
Quote:
ba ce se baga asta micu... stai linistit ca treaba avanseaza :) |
Quote:
ia zi ... cum merge treaba??? ai facut rost de un nr de tel...de un suc... alea alea?? |
Quote:
|
need sum backup ? :)
daca nu faci fata...te ajut eu :) |
Quote:
dar daca esti indragostit ......n-ai ce face;) ca e model.... nu sunt toate ca a lui mister iri |
A lu nenea iri e unicat. Da lasa ca sunt destule bunatati care pur si simplu nu vor sa fie fotomodele. Si alea sunt de cautat. Numai k asta nu inseamna ca nu au fitzele de rigoare, k vad se poarta. Oare in geanta au o lamaie sau un helas pt greatza?
|
chiar ca e unica.....azi am primit un banc cu iri :lol: :lol:
irinel Columbeanu este intrebat de catre reporteri unde a facut-o ultima data acesta raspunde : in bucatarie. Apoi vine Monica si este si ea intrebata unde a facut ultima data sex, la care ea : Iri pot sa zic?Acesta : da........ Monica : In fund ) |
Quote:
Super tare faza :lol: :lol: Rusinica pt. amandoi nu stiu sa minta in grup:oops: :lol: Macar a spart-o k'lumea?:twisted: :shock: |
Quote:
|
Quote:
Pai ea sa combinat pt. bani si el cu ea pt...cur, tatze etc si poate ii mai face si vre-o gaura la cati bani cheltuie cu ea:D |
bwuhahaha
1. n-a spart-o el in nici un loc, stiu mai bine c s intampla cu curvele de la mine din orash (ups, i-am spus pe nume?:D ) 2. suntem iar off-topic :D |
cum offtopic bre?
pai da nu se iubesc aia doi? ida o ba?:):) |
Quote:
intre rapanosii aia doi nu e cazul sa aruncam inutil cuvantul iubire... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning