![]() |
Re: RWD Super5iams (Ex. GT turbo)
Nu ai gasit si vreo solutie sa impovizezi un blocant cum fac astia cu VW?
|
sudat satelitii... :) simplu :)
|
Adika echivalent cu un BMW cu blocant 100%....nu stiu cum o sa mai iei tu curbele.....
|
in derapaj controlat :))))
|
Eu cred ca v-ati imbatat rau de tot.... si inainte sa montezi motorul cineva a facut misto si v-a intors masina invers :P.
Lasand gluma la o parte... ma asteptam sa pastrezi mult mai mult secretul, iar cu axele....daca vrei sa le reglezi ok pot sa te ajut...insa tre sa vii cu masini aici. |
sa vina muntele la mahomed normal
nu poate sa vina la tine nu ai auzit ca o sa fie incontrolabila cum vrei sa ajunga pana acolo |
hai bre ca stia toata lumea secretul, dar asteptam sa ne spui tu :D
oricum... tot respectul ca te-ai bagat la asa o munca si sper sa iasa asa cum iti doresti !!! |
Quote:
|
Mai sti,poate din exces de zel monteaza si scanele invers,muta bordu,pedalieru,etc ! Primul R5 Back-forward ! :)
|
Observ o doza de umor "invidios"???
|
asa e,mi' ciua de mor !
la fel cum imi e ciuda pe primul trabant turbo din lume ! E aici pe undeva pe forum postat ! |
Salut! Iti urez suces cu toate proiectele tale!!Pana acum am numai cuvinte de lauda!!Bafta in continuare!!
P.S. Sper ca nu te-a deranjat faptul(impertinenta mea) ca am vrut sa ma trag cu tine!(erai cu decapotabila pe grivita in seara asta eu eram cu loganul albastru). MULTA BAFTA IN CONTINUARE!!!! |
nu aveam benzina :) de-aia nu am dat mai tare...
nu e nici o impertinenta :D ce faza tare |
Re: Super5iams (Ex. GT turbo)
frumoase clapetele de admisie
|
:) bmw
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning