![]() |
Re: Intalniri
Quote:
|
un baeat adi sekei si inca trei baieti o sa fie 2 daci si 2 olcituri care vin de la ludus daca nu intervine ceva bafta
|
Bravo baieti!!
Ati reusit sa reinviati "4tuning" sectiunea Mures.... Bafta in continuare cu intalnirile si la cat mai multi participanti. |
:???:
|
dupa ce am venit acasa mi am dat seama, ca trebuia sa pun pe alt mod aparatu...
asa pozele nu-s chear foarte bune, da merge :-P |
Quote:
numai bine baieti! |
Salutare is nou...si am vazut ca faceti intalniri...iesiri..pot sa ma alatur si eu de voi...? mai cunosc prieteni noi...
Accept ori ce provocare :P |
Splinere si tu repede te ai trezit pe cand se retrage lumea la garaje :lol:
|
ori cine este bine venit la intalnirea babelor speram ca vineri sa ne unim dinou numai sami termin masina e bine si asa dexter caci daca era un mod mai bun se vedea geanta mea mai bine smechere
|
Quote:
pozele cu masini n-au iesit bine ;) |
dati-mi si mi-e un indiciu pe unde va adunati...ce masini ?...vin si eu?! pot veni cu inca 2 prieteni avem masini la fel...daca vreti..sau vin singur...mi-e tot una..
am vazut pe forum deparca ceva pe la city..si in parcare la inter ex...o ora..o data..ceva..vin cu placere daca nu e bai :D |
spilner vineri noi cu babele mergem la platou sau unde se intalnesc ceilalti baeti esti bine venit si preteni tai sper sa neadunam ceva pana atunci o sa mai scrie baeti la ce ora si unde exact toate cele bune
|
Quote:
|
scorpionxxxx tre anunt eu cand cred ca vineri dar altzi baeti pasionati aproape in fiecare seara se intalnesc dar vineri meergem si noi cu babele bafta multa
|
atuncia vineri la platou?:-D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning