Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Intalniri (https://forum.4tuning.ro/402-mures/40890-intalniri.html)

scorpionxxx 07-11-09 12:22

Re: Intalniri

Quote:

Originally Posted by Golby (Post 2786270)
a fost super marfa la intalnire sunteti de treaba baeti ma bucur ca vam cunoscut.Ce ziceti sa mai facem o esire vinerea viitoare tot in acelasi loc la 7 vin si 4 baeti din ludus.ne adunam?

cine merge din Ludus ?????

Golby 07-11-09 13:05

un baeat adi sekei si inca trei baieti o sa fie 2 daci si 2 olcituri care vin de la ludus daca nu intervine ceva bafta

marius_bmw_gtm 07-11-09 15:34

Bravo baieti!!
Ati reusit sa reinviati "4tuning" sectiunea Mures....
Bafta in continuare cu intalnirile si la cat mai multi participanti.

MS 87 PIJ 07-11-09 15:55

:???:

DEX_HELL 07-11-09 20:28

dupa ce am venit acasa mi am dat seama, ca trebuia sa pun pe alt mod aparatu...
asa pozele nu-s chear foarte bune, da merge :-P

Ovi - HJT 07-11-09 22:16

Quote:

Originally Posted by DEX_HELL (Post 2788490)
dupa ce am venit acasa mi am dat seama, ca trebuia sa pun pe alt mod aparatu...
asa pozele nu-s chear foarte bune, da merge :-P

eee lasa ca-s bune:lol:, il pui data viitoare:-)
numai bine baieti!

Spilner 08-11-09 01:00

Salutare is nou...si am vazut ca faceti intalniri...iesiri..pot sa ma alatur si eu de voi...? mai cunosc prieteni noi...

Accept ori ce provocare :P

MS 87 PIJ 08-11-09 11:39

Splinere si tu repede te ai trezit pe cand se retrage lumea la garaje :lol:

Golby 08-11-09 11:41

ori cine este bine venit la intalnirea babelor speram ca vineri sa ne unim dinou numai sami termin masina e bine si asa dexter caci daca era un mod mai bun se vedea geanta mea mai bine smechere

DEX_HELL 08-11-09 14:19

Quote:

Originally Posted by Golby (Post 2789526)
ori cine este bine venit la intalnirea babelor speram ca vineri sa ne unim dinou numai sami termin masina e bine si asa dexter caci daca era un mod mai bun se vedea geanta mea mai bine smechere

poza cu janta ta e perfecta... adica calitatea pozei...
pozele cu masini n-au iesit bine ;)

Spilner 08-11-09 14:59

dati-mi si mi-e un indiciu pe unde va adunati...ce masini ?...vin si eu?! pot veni cu inca 2 prieteni avem masini la fel...daca vreti..sau vin singur...mi-e tot una..
am vazut pe forum deparca ceva pe la city..si in parcare la inter ex...o ora..o data..ceva..vin cu placere daca nu e bai :D

Golby 08-11-09 18:03

spilner vineri noi cu babele mergem la platou sau unde se intalnesc ceilalti baeti esti bine venit si preteni tai sper sa neadunam ceva pana atunci o sa mai scrie baeti la ce ora si unde exact toate cele bune

scorpionxxx 08-11-09 19:03

Quote:

Originally Posted by Golby (Post 2787395)
un baeat adi sekei si inca trei baieti o sa fie 2 daci si 2 olcituri care vin de la ludus daca nu intervine ceva bafta

am tot stat si m-am gandit cine o fi Ady Sekei dar am realizat :D e Ady Cseke si din nefericire vom merge numa noi doi pt ca baiatul cu care trebuia sa vina nu a reusit sa obtina permisul de conducere:( . pana la urma unde ne intalnim pe platou sau ... unde?

Golby 08-11-09 20:14

scorpionxxxx tre anunt eu cand cred ca vineri dar altzi baeti pasionati aproape in fiecare seara se intalnesc dar vineri meergem si noi cu babele bafta multa

Petyy007 08-11-09 21:55

atuncia vineri la platou?:-D

All times are GMT +2. The time now is 09:51.

- Copyright 2026 4Tuning