![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Prietene tia mai explicat D.Y ¬ treaba cu edit.incearca sa bagi la cap!
In legatura cu bicicleta..nu stu ce sa spun sunt curios ce va iesi.. |
Quote:
Cand va fi gata bicicleta? Asa o data cu aproximatie? |
https://www.youtube.com/watch?v=CK4cK...eature=related oare gasim asa ceva in romania?
rob3rt0 ala si-a facut bicicleta aia asa ca sa i se rupa cadru parerea mea, dar improvizatia ta e doar de fatada, cand ai sa o scapi pe jos si o sa sara kitul si vopseaua ai sa iti dai cu pumni in c_@_e . Poate pun si eu maine cateva poze cu cadrul meu in starea in care e acum! |
Eu zic ca bicicleta va fi gata prin aprilie.
Quote:
|
Quote:
Eu zic sa numai investesti in bicicleta asta asa mult. Asteapta sa-ti cumperi alta in viitorul apropiat. Deobicei e bine ca bicicleta sa o lasi asa pt ca oamenii aia care le-au facut le-au facut cu cap si ii strici aerodinamica. |
Au fost inundatii in Irlanda,pregatiti-va pentru reduceri masive pe chainreaction.
|
Quote:
|
Pai daca urmaresti site-ul si cumperi constant de acolo ai sa vezi ca la unele produse care au reduceri mari scrie ca ambalajul a fost distrus din cauza inundatiilor.Chainreaction au sediu in Dublin.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ingerasule,am eu jante dealea ;) pret 120 ron am 2
|
1 Attachment(s)
fratilor.. help me.. nu mai primesc email de la thredul asta..:( ma si miram cum de nu mai cocheteaza lumea cu 2 roti.... ma gandeam ca e frigul devina...:P
roberto... hai sa-ti dau un sfat... am un prieten care are acelasi tip de cadru ca al tau... l-a modificat in felul urmator... ca-n poza... o imitatie de trial.. (cadrul e f usor undeva la 4kg) din pacate bicla e acum in paragina... lipsa de fonduri pt piese de calitate...si te anunt ca a avut mai mult impact decat ce faci u cu chit... sau daca vrei neaparat.. vezi ca se gaseste fibra de sticla... si fa-i "capat" la tot cadrul:-?? ns.. sau da-i o forma la terminatia aia pe care ai facuta ca e prea dreapta.... bft all.. sa ne vedem pe gheatza:)) |
Quote:
vreau sa mai spun ca primul chit era de fibra e tot aceeasi cu fibra de sticla? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning