![]() |
Re: Masini Tari Din Iasi Si Imprejurimi
2 Attachment(s)
|
Ma omori cu zile ...
|
sal la toata lumea!bmw ala seria 8 e cumva gri met cu nr de it ?daca da il gasiti la fac de medicina cam tot timpu...fain examplar V12 850 ,azi era de vanzare...am ramas placut impresionat....si are un sunet....wow
uitandu-ma la pozele lu D3m0n ajung la dilema blondelor( desi-s brunet) :sa-mi tai venele sau sa le mai las sa creasca......wow frate ce cartier e ala?faine exemplare... |
4 Attachment(s)
Sa stiti ca nu a fost usor deloc sa-l prind...prima poza e facuta chiar din fata lui,ma mir cum nu a reactionat omul...statea la semafor,referitor la R8 :D.Hummer'ul era de Vaslui...Surpriza e alta..in seara asta la 20:38 in Bucsinescu,cum o iei spre MALL ce credeti:lol:?Un F430 spider, B xx RTE deci al 3-lea...doar daca nu o fi cel cu numere rosii de Bucuresti,dar nu prea cred.Era noapte si nu am reusit sa ii fac poze :sad:.Pozele cu R8'ul nu sunt
chiar clare,cand l-am vazut a inceput sa imi tremure putin mana,plus ca eram acolo in mijloc pentru niste poze...si aparatul era pe un mod mai special...ma rog. P.S: Demon,erai cumva azi la 20:30 la tarabele alea,venit cu ocazia zilelor Iasului, de la Palat in jos...cu o bruneta?Tu erai :D?Daca erai tu..si bruneta aia e a ta...ai gusturi bune...;)! |
r8-ul asta postat de limuzina e din Onesti...stiu ca a fost la vanzare...
|
2 Attachment(s)
Daca nu lua tata groapa,poza cu R8'ul negru iesea clara.E al 2-lea R8 in Iasi,,,:lol:.Cireasa de pe tort....Maybach,am 54 de poze facute..nu are rost sa postez mai multe.Eram in tramvai cand l-am vazut,am ajuns acasa am luat camera si uite ca lam gasit :D.Oricum nu a fost usor...da ma rog :-).
|
limuzina .. uitate prin orash dupa un BMW Ursuletz pick-up... am vazut azi unu negru cu numere provizorii de iasi .. nu e o masina tare dar mi s-a parut interesanta
|
si un al 2-lea 8-ar negru cu nr de italia.
|
am vazut si eu ursul pick up...extrem de interesanta masina.Cred ca omul s-a lasat inspirat de ElCamino ceva....merita trasa in poza. Nu cred ca mai e vreun exemplar in tzara....
|
4 Attachment(s)
Vad ce e la moda acuma sa-si ia lumea masini de teren extravagante:)). De saptamana asta a mai aparut in Iasi un model deosebit si anume ultimul model produs de cei de la Porsche Cayenne GTS si am avut placerea sai fac o foliere a acestei masini extraordinare. Un V8 de 450 cai putere full option triptronic si am sa postez cateva poze cu el.
|
Quote:
|
Quote:
|
pai sta acolo la BLUE CAFFE ... trece dimineatza pe la 7:30 pe pacurari si dupa-amiaza pe la 2- 2:30 o tot vad da nu reusesc sa-i fac o poza:))
|
3 Attachment(s)
Pacat ca ploua cand l-am vazut ...si AMG'ul l-am vazut in parcare la Mall.
|
Masina lu` Neanea Bogdan Pitigoi ... Sefu` de la Tester SRL si actionar la Casa Auto Iasi ... E de prin Iulie in Iasi ... Limo vezi ca sta mereu in fata la Volvo, langa Ford!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning