![]() |
Speeder, n-ai inteles, ultima era dovada ca poza ghicita de Hondarul era Alfa GT, deci pune Hondare poza ca se face confuzie pe aici :D
|
pun pariu ca nimeni nu stia ce masina e aia din dr :lol: 8) :lol: 8) :lol: :lol: :lol: 8) :lol:
|
1 Attachment(s)
Care dreapta draga bebe ??? :lol: :lol: Pune tu o pozna cu orice masina si lasa-ne s-o ghicim te rugam.
|
eeee....graba asta :D mam uitat la poza si am zis :D
baby... nu ai zis tu ca e o serie 3? :P meriti un premiu pt ca ai niste ochi asa buni :D u will seed :wink: :lol: :lol: :lol: |
Ford Falcon Convertible 1964
puneti o poza pt ca eu plec din oras si nu mai am net... |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Impala?
|
de ce ai mai pus semnul intrebarii? :D
|
Eh... :D
Sa puna altcineva poza ca eu nu prea am poze dintr-astea mai dificile :) |
1 Attachment(s)
Impala 66 mai ezac, ca fiecare an aducea ceva nou si diferit.
deci sa vedem...hmmm k moare topicul, sa-l readucem la viata poza a mai fost pe un topic, dar a fost gresit numele masinii... |
ai acolo un land rover defender, un bmw seria 6, un fiat brava (sub defender :lol: ) si o lada..........si 2 gagici
|
1 Attachment(s)
nu prea cred ca e defender ca ala are portiera dreapta in fata .
eu zic ca e ceva rusesc .. Gaz sau asa ceva, ca alea au portierele asa |
http://forums.beyond.ca/showthread.php?threadid=85331
cre ca-i jeep :roll: drek sa-l ia ....oricum aia albastra e nubira nu e brava |
road_menace stie ceva :twisted:
chiar la usi m-am uitat si eu cand pe topicul de unde am luat poza cineva zicea simplu Land Rover.. eh uite ca nu-i de fapt Rover, si nici nu aveam articolul full(de mai sus) asa ca mai cautati, si nu, nu e GAZ, tot rusesc tough :shock: |
1 Attachment(s)
UAZ, asta are portierele asa ...
astea rusesti au toate numele asemanatoare: Gaz, Luaz, Uaz ... Praz,Aragaz, Taz:D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning