![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
1 Attachment(s)
Uite-l aici domnu',nu-i nici-o rusine..fara placutza selectoare am ratat a 2-a,se mai intampla..:rolleyes2
Ouu,n-a fost vorba de carb ci de aderenta si poate o mica intarziere la plecarea mea..imi patina f mult cu 1-a pana sa muste din sosea,pe a doua il ajungeam,iar cu a 3-a am vazut ca luam treptat avans,insa nu mai aveam unde sa-i dam..:sad: ..asta a fost,la primavara o dam pe o distanta mai lunga si vedem cum stau treburile:???: |
1 Attachment(s)
uite Bogdane sa iti faci o idee cum ar arata lasata si cu dungile Gordini;)..pasajele deocamdata nush sa le fac ca am programu de putin timp:oops:
|
Merci mult de virtual:-) nu-i prea bine finisata,insa ideea e clara-masina va arata supeerrr facuta asa:D ..iar jantele vopsite in alb se vor asorta de minune cu dungile8)
Nu mai am rabdare!!!vreau sa o fac odata:!: |
senior bogdan ce mai faci? ceva noutati ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cam este o diferentza intre R12 si Dacie.asa k uitate bine in talon, nu la portbagaj.
|
Quote:
|
hai ca dam in offtopic si se supara nenea Bogdan pe noi...
ps: daca ai un amarat de carburator si filtru de aer nu inseamna ca ai r12 ;) |
Alpine ... chill ... nu vad ce o dati in "copiezi B 89 WRC", dar ce a facut asa senzational la masina aia de e unicat? Are lucruri de bun gust facute pe masina pe care oricine le poate face!
Aici greseste romanul, daca WRC-ul si-a pus ATS CUP pe dacie,si porma pune altu aceleasi jante o dati in "Ti-ai pus jante ca WRC-ul?". Asta e mentalitatea noastra ... orice facem, e copiat. Nu o sa vad pe unul sa zica, "Frumos, ti-ai pus ATS CUP-uri". Si eu daca as avea o dacie 1300 ar avea din elementele de pe WRC, asta inseamna ca o copiez? Consider ca nu, ci doar imi fac o masina cu gust. Daca ai o masina facuta cum trebuie, e normal sa se mai inspire lumea de la tine. |
Quote:
bogdane iti zic din nou ai o bijuterie de pret :D |
NutzDra misto masina culoarea este misto dar capacele alea negre strica tot si apropo de bari sunt misto dak le si vopseai si le tineai pe masina erau marfa
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning