![]() |
Re: Piese tuning!!!
salut
imi trebuie 2 faruri cu lupa pt opel astra G ( model 2001 ) pret si timp de livrare |
Ai ceva pentru Octavia Tour?
|
pt megane sedan 2007 tot ce ai si pt opel astra F caravn stopuri spate
|
ceasuri cu plasma pentur r19
stopuri clare; |
[QUOTE=drgn;1310845]ceasuri cu plasma si inele cromatepentur r19
stopuri clare; |
[QUOTE=drgn;1310855][QUOTE=drgn;1310845]ceasuri cu plasma si inele cromate pentur r19
stopuri clare;faruri |
1 Attachment(s)
faruri clare pentru un audi coupe (s2) se gasesc?
si un boost metru ca cel din imagine?pe comanda?si un suport de ceas pentru pus pe bord,pe centru?multumesc |
pentru un opel astra G Hatchback 1.8 16v an 1999...da-mi un P.M. cu tot ce ai pentru masina asta ...impreuna cu pretu !!! pentru fiecare in parte si un pret pentru toate !!!!salut
|
Salut. Pentru tico ceva ceva??
|
faruri de ford puma ai????la ce pret???
|
Faruri cu angel-eyes pt bmw e 46 modelul pana in 2001? un pret orientativ?
|
Salut!
Am o corsa C 2001 si m-ar interesa o grila cromata fata ? Daca ai un pret te rog ...mersi |
Niste faruri si stopuri spate pt golf V m'ar interesa. Poze si preturi daca se poate. Merci!!!
|
Salut.....suspensie sport pentru un cielo din 96? As dori un pret pentru arcuri sport si amortizoare sau un pret pentru set (arcuri+amortizoare). Merci. |
1 Attachment(s)
Quote:
Salut vreau si eu oglinzi ca cele din poza de mai jos pentru un vw golf 4....vreau electrice k asa are masina +adaptore pt ele k asa am inteles k trebuie.......vreau un pretz...multumesc anticipat!!.....baftaa |
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning