![]() |
Re: Intalniri...
din cei care invata pe la iasi....care merge duminica direct din iasi in suceava?poate ma ia si pe mine cineva din iasi....dak nuh...sa puneti poze muuuuulte...:-P
|
1 Attachment(s)
O sa fac si eu poze Vbogdan:-)....
__________________ |
clara treaba baieti ... eu merg cu doi preteni maine :) , si baloo cu teo si inca cineva , am sa iau maine legatura cu ei sa ne int. si sa mergem , in rest vad ca nu se strofoca nimeni . bafta , macar duminica sper sa mearga cineva
|
Bine ca pe mine nu ma adaugi la lista ba . Lasa lasa... Care se hotaraste sa mearga sa'l sune pe oliver sau pe mine(0731332000).
|
Quote:
|
Domn' WaZy
1. Te rog frumos sa incerci sa scrii romaneste. 2. Daca tot iti formezi pareri gresite, foreamzati'le in alta parte. In felul asta ii poti jignii pe unii pe care nu i'ai intalnit niciodat. Multumesc pentru intelegere!!! P.S: Gata cu off-topic'ul !!! |
deci...e careva din botosani prin iasi maine si se duce la suceava?
|
hehe....nu prea :D
|
Ceva intalniri ... ?
|
Se pare ca prin topicu asta bate vantul :D
|
haideti toti duminica k si asa se termina scoala.....cei care aveti examene si nu puteti veni anuntatzi...ceilalti mana sus!:D
|
:peace: am mana sus :peace:
|
Buna idee bogdan!!:-)..,am vorbit si cu Baloo si poate mergem la un gratar la poligon:D
|
Aduk carne maD...si iao mia usor:???:
|
Sa te f** , pana ce te hoatarasti tu se impute carnea aia ... termina cu posturile inutile. Vezi ca duminica ai sa mananci tu si cu tine carnea aia.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning