![]() |
re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
205km/h....5500-6000RPM
clio-symbol.....1.4,8v,75CP....putzina vale.....lipsa spatziu ca a trebuit sa franez.nush daca mai urca |
logan 1.4 ....175km 5 persoane in ea pe bucuresti pitesti....s-a limitat...nu vrea mai mult de 175....
|
bmw 330>250km/h a unui prieten
cu a mea vectra b 2001 16v 105 cp 210>100++ 1).60 2).110>mi-a intrerupt 3).140)poate mai mergea 4).165 5)210 singur! top speed-ul care scrie in talon inseamna>rez plin(full)+sofer?90kg!asa se i-au in calcul pt stabilirea vit maxime!asa stiu eu... iar loganul de 1.4...nu gasesc masina mai proasta(noua)...am fost uimit cat de puturoasa e...e sub orice critica...stabilitate...pfuuu...la pamant...e varza masina rau!am condus un "bolid" de 1.4al unui prieten (si 1.6) si eram 4 insi dar de la 145 urca greu greu...f greu... |
Dacia 1310, filtru aer, toba , an 99 , carburatie .... 174 km/h
|
137km/h cu o dacie din 91(5 trepte, 48kw) pe soseaua IASI-ALBITA.
cred ca mai mergea 10-15 km,pt ca nu eram cu pedala la podea dar se termina portiunea dreapta de sosea :x |
Dacia Nova 1.8 16v...2 in masina...pe ceas arata 225..cred ca real pe la 200-210.......daca o tineam cred ca inchidea bordul la 230(atat are pe bord)...dar cred ca la vale.
|
Quote:
|
TRANSPLANT :lol:
|
poate se referea dak ai vreo modificare la actualul motor :)
|
Stock shtock...de fapt mint....evacuare integral inox....lipsa tobe si catalizator...doar o finala .Si filtru sport.....atat...urmeaza.....multe
|
Eu cred ca e transplant de vrajeala...de inox, bine-nteles :lol: Am mai vazut si espero, si logan si alte masini cu acul in capat: ori e defect kilometrajul, ori pui contactul si se face testul :lol: si toate acele se dau peste cap pt cateva secunde.
|
atunci te asteptam la mare... La legala :lol:
|
daca va uitati bine in talon, acolo scrie "Viteza maxima constructiva". asta inseamna viteza la care masina functioneaza inca in parametri normali. aceasta viteza poate fi depasita, dar cu riscul anumitor consecinte, pe care fiecare se hotaraste daca le poate suporta sau nu. la masinile mai noi, aceasta viteza este si cea de limitare electronica. va spun din proprie experienta:
- renault 5, 1.4l, 1988: vmc: 144; viteza atinsa de mine: 179 km/h (FARA MODIFICARI), in conditii de drum normale!!! - vw passat, 1,6tDi, 1989: vmc: 155; vam: 170 km/h - daewoo tico, 0.8l, 2000: vmc: 134; vam: 155 km/h - dacia nova, 1.6gti, 2000: vmc: 140; vam: 160 km/h asa ca, fratilor, la unele masini, viteza din talon poate fi depasita cu succes, dar la acea viteza, masina papa mai mult, caracteristicile aerodinamice scad, scade siguranta, etc... |
2 Attachment(s)
Quote:
Cutia fiind de renault 19 si pastrand dimensiunea jantelor si a cauciucurilor....nu cred ca ma fura bordul.....arata in plus la 90 la ora cu exact 7 km. Cele 2 filme ....va edificati singuri ce si cum e cu bordul de nova....si ceasurile de renault.....si scuzati prezenta frezei mele de recuperator. |
170 pe autostrada soarelui clio 1.5dci 80cp poate mai ducea ceva dar nu m-a mai tinut picioru:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:00. |
- Copyright 2026 4Tuning