![]() |
Re: dacia mea
1 Attachment(s)
nu prea am somn la ora asta si m-am gandit sa privim un pic in viitor :-)
PS: Oltcitul a fost la promotie :P |
ms ms...pt viitor...da nush daca o sa fie asa:P
ceva de genul....da nu chiar asa>:D< |
apropo...pt cei ce au ID-ul meu...si nu au afalt inca....ID-ul nedelcu17_5 nu mai este valabil........
NOUL MEU ID este dacia_lover_4tuning pt cine il vrea |
Ce miracol ce minune si ce masina ca in filme :lol:
asa da tata. Hai cand mergem la o plimbare prin orasi? iesim amandoi pe strada cu masinile noastre (cum spun altii khiciuite dar pe noi in ....ne doare de ei) alea mumoasa facute de manutele noastre:lol: |
Quote:
|
frate tu vrei sa o faci cameleon?
glumeam baga mare si o sa iasa exact cum vrei tu |
Quote:
|
deci...ieri ...am fisiat capota de la portbagaj.....:">....si am dat-o cu spritkit...si astazi am kituit plafonul pe ici pe colo...urmeaza ..slefuire si dupa aia gunduire:D
|
ceva noutati ? :D las ca vin maine pe la tine sa mai facem ceva poze :)
|
2 Attachment(s)
Un om harnic.. :).. pozele sunt de o saptamana :)
|
am descoperit care ii "sifonu" bah vlad...dc ma dai de gol ;))...apropo....lucrarile decurg destul de bine....o sa fac nishte poze sa vedetzi stadiul mashinii la ora actuala:D
|
23 Attachment(s)
deci...dupa cum vi-am promis...am revenit cu poze....saptamana asta am lucrat destul de mult la mashinuta......am terminat de finisat ushile pe partea stanga...interiorul de la praguri si am inceput antifonarea......portbagaj aripi interioare...etc:D
am scos cam tot ceera de scos de sub capota...maine urmeaza sa scot motorul....sa il curatz...sa il vopsesk...etc:D sa lasam pozele sa vorbeasca:D |
1 Attachment(s)
Si ceva urme de la burnout.. >:))
|
imi aduce aminte de a mea asta vara.:dse prezinta bine tabla.nu ai sudat la ea deloc???
|
ba da...am avut umpic( mai mult) de sudat....dar am rezolvat toate ***urile astea...cand am cumparat mashina...acuma nu mai are pic de rugina:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning