Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

Alexik 07-07-07 16:25

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

bun, ca am hotarat asta...cine merge la un Chicco sau Brifcor sau TEC ? si unde ? :D

Kaluvr6 07-07-07 16:25

da la interex ca e parcarea mare si avem unde sa vb si e mai liber.

Alexik 07-07-07 16:27

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 986537)
la interEx ? a:|

pai da, ca acolo ne intalnim sa facem cumparaturile...oricum, trebuie sa stim cati suntem exact ca sa facem un calcul sa vedem ce locuri avem si etc :)

Alexik 07-07-07 16:28

Adytzuleee...trafy...dormiti ? :) hai bai baieti la un TEC, din ala rece rece cu gheata in el :D

IONUT-GBP 07-07-07 16:29

mai bine ne intalnim toti undeva in orash...
ma refeream maine :D

Alexik 07-07-07 16:31

la terasa aia la PetromV unde am mai fost noi, e cel mai bine cred...doar sa vina lumea...si dupa cum vad, lume care sa vina este...stam si noi la un pahar de vorba, o punga de seminte...d-astea =)

LE: pai maine e grataru', ne intalnim oricum...de dimineata pana ... cand ne-om plictisi :)

Kaluvr6 07-07-07 16:42

eu as veni da am niste treaba tre sa ma duc la mama la spital sa`i duc mancare, poate ne auzim mai pe seara :)

Alexik 07-07-07 16:46

pai nu-i nici o graba...insanatosire grabnica pentru mama ta !

TigerGTS 07-07-07 16:52

aoooleu Geo, sorry to hear :(. Vorba lui alex, no graba, rezolva treaba si daca ai chef iesim pe seara sa veedem...dupa va scot si la o plimbare sa cautam lupu` :lol:..DOamne ajuta sa apara intre timp :cry:

Kaluvr6 07-07-07 17:00

thanks guys :) merem si`l cautam nu`i problem :)

trafy-vr6 07-07-07 17:34

heidi alexik:)....ionutz a intrebat ca nu are cine sa il ia. Ionutz dimineata la 8:30 sa fi fresh ca trec sa te iau. Iti dau un beep cand sa cobori. Am ajuns la concluzia ca e mai bine sa tacem din gura si sa nu ne mai certam din tot ce spune lumea..ca deh..din nefericire in cazu unora " liniutele" de ieri au fost primele curse vazute in viata unora.....

IONUT-GBP 07-07-07 18:20

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 986639)
heidi alexik:)....ionutz a intrebat ca nu are cine sa il ia. Ionutz dimineata la 8:30 sa fi fresh ca trec sa te iau. Iti dau un beep cand sa cobori. Am ajuns la concluzia ca e mai bine sa tacem din gura si sa nu ne mai certam din tot ce spune lumea..ca deh..din nefericire in cazu unora " liniutele" de ieri au fost primele curse vazute in viata unora.....

Trafy dak vrei trec yo sa te iau :lol: ma aduce taikmeo :P..

trafy-vr6 07-07-07 18:27

nu ms..io m`am oferit sa trec eu sa te iau....:) si numai de al naibii o sa sun pe nr ala si o sa cer cu tine:P pe mine nu ma doare undeva ca daca m`ar durea as fi la hospital now. Iti pot oferi un gerovital sau daca nu niste acid din baterie..bafta la facut bine si maine te asteptam cu grataru ala si cu o minge..daca nu te lasam cu 2 barat

trafy-vr6 07-07-07 18:41

pregateste grataru, ia mingea ca e iarba si nu te iau la sto`, te iau la bani marunti ...adica pe bani putini:P

trafy-vr6 07-07-07 18:49

ia de la seringa...hai ma lire ca gasesti tu

All times are GMT +2. The time now is 15:28.

- Copyright 2026 4Tuning