![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
bun, ca am hotarat asta...cine merge la un Chicco sau Brifcor sau TEC ? si unde ? :D
|
da la interex ca e parcarea mare si avem unde sa vb si e mai liber.
|
Quote:
|
Adytzuleee...trafy...dormiti ? :) hai bai baieti la un TEC, din ala rece rece cu gheata in el :D
|
mai bine ne intalnim toti undeva in orash...
ma refeream maine :D |
la terasa aia la PetromV unde am mai fost noi, e cel mai bine cred...doar sa vina lumea...si dupa cum vad, lume care sa vina este...stam si noi la un pahar de vorba, o punga de seminte...d-astea =)
LE: pai maine e grataru', ne intalnim oricum...de dimineata pana ... cand ne-om plictisi :) |
eu as veni da am niste treaba tre sa ma duc la mama la spital sa`i duc mancare, poate ne auzim mai pe seara :)
|
pai nu-i nici o graba...insanatosire grabnica pentru mama ta !
|
aoooleu Geo, sorry to hear :(. Vorba lui alex, no graba, rezolva treaba si daca ai chef iesim pe seara sa veedem...dupa va scot si la o plimbare sa cautam lupu` :lol:..DOamne ajuta sa apara intre timp :cry:
|
thanks guys :) merem si`l cautam nu`i problem :)
|
heidi alexik:)....ionutz a intrebat ca nu are cine sa il ia. Ionutz dimineata la 8:30 sa fi fresh ca trec sa te iau. Iti dau un beep cand sa cobori. Am ajuns la concluzia ca e mai bine sa tacem din gura si sa nu ne mai certam din tot ce spune lumea..ca deh..din nefericire in cazu unora " liniutele" de ieri au fost primele curse vazute in viata unora.....
|
Quote:
|
nu ms..io m`am oferit sa trec eu sa te iau....:) si numai de al naibii o sa sun pe nr ala si o sa cer cu tine:P pe mine nu ma doare undeva ca daca m`ar durea as fi la hospital now. Iti pot oferi un gerovital sau daca nu niste acid din baterie..bafta la facut bine si maine te asteptam cu grataru ala si cu o minge..daca nu te lasam cu 2 barat
|
pregateste grataru, ia mingea ca e iarba si nu te iau la sto`, te iau la bani marunti ...adica pe bani putini:P
|
ia de la seringa...hai ma lire ca gasesti tu
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning