Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

tuner-man 23-09-13 22:34

Re: O noua dacie !

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5577886)
Baga mare ca acus te trezesti cu mine acolo:lol::lol:

Tu mai lipseai in momentele aste :D

ciupu 26-09-13 08:01

eu luni incep facultatea,deci ma duc la Bucuresti.imi cumpar o super nova si o aduc,cand voi putea,la tine ca sa imi pui motorul de pe ea ai aerul conditionat(probabil ca trebuie si bordul).spune-mi un pret al lucrarii ca s stiu o treaba!

tuner-man 26-09-13 21:09

5 Attachment(s)
Am montat fuzetele fata , am montat puntea spate , mai am sa pun la punct franele si sa aranjez jantele. Am fost nevoit sa le duc la indreptat si intradevar 2 aveau jante au avut probleme , la fuzete am schimbat rulmenti , garniturile fata spate sunt noi si un larg etc. de piese. Am facut "bucsele" pentru planetare o sa atasez poze. Sper curand sa pot proba noul upgrade :D

Ciupu da-mi un p.m cu numarul tau si ne auzim la un telefon.

fazekasnfs 26-09-13 21:50

faina bafta

DJBOSS 26-09-13 23:55

Bravo ma gabytzu ai facut in citeva luni treaba buna , alti s-au chinuit 3.4 ani si tu in citeva luni ai rezolvato ;)

R.Equinox 27-09-13 12:05

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5580177)
Bravo ma gabytzu ai facut in citeva luni treaba buna , alti s-au chinuit 3.4 ani si tu in citeva luni ai rezolvato ;)

Pai daca se plictiseste cum sa nu faca treaba:lol::lol:

Chiar vin bine jantele astea.
Ne-am contrazis degiaba atunci dar acum iti dau dreptate..

tuner-man 27-09-13 22:35

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5580417)
Pai daca se plictiseste cum sa nu faca treaba:lol::lol:

Chiar vin bine jantele astea.
Ne-am contrazis degiaba atunci dar acum iti dau dreptate..

Cred ca da , uite cum vor arata si inca nu este produsul finit !

tuner-man 27-09-13 22:43

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5580177)

Mersi amandurora , voi chiar m-ati sustinut si imi pare bine sa va a ca prieteni !
Bafta si va multumesc !

rob3rt0 28-09-13 07:12

Faci treaba buna!:-) Masina ta arata foarte bine iar cu jantele astea ai completat-o!8)

tuner-man 28-09-13 18:42

3 Attachment(s)
Multumesc frumos tuturor , astazi am pus cat de cat la punct franele si am avut ceva probleme la o conducta spate care tot picura si din senin gata nu mai da deloc si nu stiu ce sa fac : sa mai umblu acolo si etc. sau sa o las asa daca numai curge ? Am reusit sa mai fac o janta . Abia astept sa dau o tura cu ea sa testez noile frane sunt ft curios de cum vor evolua !

Bafta tuturor !

tuner-man 30-09-13 19:34

2 Attachment(s)
Am facut rost de un volan Iso-Delta original de la Alpine si imi place la nebunie ! Plus o poza cu mecanici care din pacate au pus volanul dar nu au dat de cap la frane :D

rob3rt0 01-10-13 18:23

Cat ai dat pe el? Nu-l vinzi? :oops:

tuner-man 01-10-13 19:54

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 5583595)
Cat ai dat pe el? Nu-l vinzi? :oops:

Din pacate nu il pot vinde , am licitat la bascalie 30 de lire pe ebay si hop l-am castigat dupa ceva timp . Am o ruda acolo si mi la trimis deci nu m-a costat nimic transportul ! Stiu ca ar veni perfect la proiectul tau dar cu parere de rau te refuz.

Bafta o seara buna !

tuner-man 04-10-13 20:14

3 Attachment(s)
Astazi am cam terminat cu franele , am montat si cablul de frana , mai am sa fac cateva mici ajustari pe la etrieri dar totul este ok. O aerisire ca la carte deoarece am pedala cam moale ( frana tine extrem de bine fata de ce aveam) si de reconditionat jantele fata. Oricum sunt super multumit de tot ce am facut , ba chiar incepe sa arate bine si pe dedesubt :D . Sper ca dupa ce eliberez putin garajul sa imi fac farurile si sa montez bordul nou , pentru anul acesta obiectivele fiind atinse ;) .

Bafta tuturor !

tuner-man 05-10-13 21:03

SE POATE INCHIDE ! ROG UN MODERATOR SA IMI INCHIDA TOPICUL.

All times are GMT +2. The time now is 21:01.

- Copyright 2026 4Tuning