![]() |
Re: E30 - DGH Fra///M
nasi ...acum cand mai mergi la legale sa iti schimbi nr de inmatriculare... ca nu se mai da nici dracu cu tine...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Din punctul meu de vedere a inceput un nou capitol al curselor in Romania ... e bine ca exista si oameni ca tine si ca cei care au facut posibila aceasta masina . Tot Respectul ptr voi ! |
salutari nasi am si eu o intrebare te dai cu mine pe 40m cu plecare de pe loc:)) te ard rau tinand cont ca am slicuri:P bafta la victime si sper sa vina pistonasele mai repede ca vreau sa vad adevarata valoare a unui motor m5 turbo FELICITARI:D
|
Quote:
|
sa inteleg ca bati RS4?eu stiam ca RS4 bate noul M3 dar se pare ca pe strada e altceva
|
a nimerit si el o data...in rest m3 si-o cam fura de la RS4 pe strada...felicitari pt masina ca n-am apucat sa-ti zic :)
|
Quote:
ontopic: Super masina, e30 M5 turbo...mai pune ceva filmulete daca ai :) |
off... zgaiba traiesteeee!!!
ontopic... trebuie sa vad pe viu ce poate e30m5turbo... dgh... ce zici? :p |
Quote:
cuzko, traiesc vere te pup :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Oricum dezvirginarea lui RS4, ma refer la gama BMW a facut-o M5 apoi WPP-ul si eu am incercat deja cu al doilea. Daca am aderenta normala nu ceva deosebit la sfarsitul lui trei trec la conducere apoi aansez cu 4 pana la 400m. |
Cu mare placere ne dam insa iti spun ce acum ca unitatea de masura v-a fi un tir i favoarea ta.
M3-ul e92 e pt mine o masina de strada, de drum, de familie. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:12. |
- Copyright 2026 4Tuning