![]() |
Re: E36 - Alpine White ///
:lol::lol:
|
Nu arata deloc rau cu ele negre..
Bafta! |
316 is ? maxim :))))
|
3 Attachment(s)
Mai adaugam cate ceva ....
|
10 Attachment(s)
Momentan nimic spectaculos ... Am facut din nou o lista de piese , am impresia ca nu se mai termina investita asta :)) :lol:
|
6 Attachment(s)
La multi ani !! :peace::drunk:
|
Ceva derapaje controlate ai facut?
|
In configuratia pe care o are masina acum , ieseau cam necontrolate :)))
|
1 Attachment(s)
Ai baut prea mult de 1 decembrie?
|
Salut! Daca nu deranjez, vreau sa ma adresez pasionatilor cu urmatorul lucru - Machete de jante BBS RS.
Intra pe https://forum.4tuning.ro/508-vanzari-...te-bbs-rs.html sau www.facebook.com/ranwhest |
5 Attachment(s)
Cu rele cu bune sa speram ca finalizez si eu acest proiect :D
|
3 Attachment(s)
Ultima zi cu asigurare pe anul acesta :-) Pana la primavara sper sa o termin complet ( blocant , telescop stanga , pompa servo , volan , radio cd , jante , traseu evacuare )
|
7 Attachment(s)
Cateva detalii ...
|
Tocmai am terminat de citit toate cele 40 de pagini din thread... MAXIM RESPECT... actiune, drama, putina comedie.... o duci spre science fiction, ce sa mai, opera de arta!
Daca mai continui asa or sa denumeasca romanii strazi cu numele tau :o Multa bafta! :peace: |
:lol::lol::lol: :D Mersi frumos ! Uneori cand nu am ce face pe acasa dau si eu la prima pagina si ma uit la cum arata pe vremuri . Din acest motiv postez mai multe fotografii, peste ani si ani raman aici ca o amintire frumoasa :D Un topic fara fotografii este foarte plictisitor , vorba multa saracia omului :rolleyes2:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning