![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
ali_ump u ai venit cu ghici? eram in spatele lui imi era frica la curbe cum se lasa :D vino si u cu cineva in care sa ai mai mare siguranta ca avem nevoie de tine
|
Quote:
|
tare fricos e EDC_CIP asta... "wa iar tu???" "nici aici nu scap de tine??"
eu cred k e invidios pe ghici k el o putut sa mearga cu 180 cu olcitu si el n`o putut depasi 160 cu meganu .... asa`i domnule EDC_Cip..??:D:D:D |
ee chiar eri am reusit sau dau de la "stefan la girov" 185 ufff si a urmat curba.. daca mai prindeam 1.2.3 vai ii dadeam 200 :D in certificat scrie 195
|
Quote:
si tre sa`mi schimb arcurile...stii ce inseamna asta nu?? haha cred k o mai cobor oleac:D:D: |
uff sper sa mai prind si urmatoarea vineri:cry: si sa vi si u si sa stai mai mult si rezolvati masina(pana vineri) sa o vad si io cum a sa arate cu garda mai jos;)
|
salutare....salutare...care-i treaba pe aici...sau marit motoarele la olcituri?lasa k bag si io vreo 3mii in motor si il duc la vreo 200 d cai...:D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
care ma ajuta si pe mine cu o problema...asj fi interesat sa cump o masina de pana in 13-17mii d euro...si ...nuj ce sa aleg...vreau cva care sa aiba si un consum bun..si sa fie kt d kt buna.. !
|
Iti poti lua un BMW E39, motor de 2,5i dublu vanos cu DVD, TV, Xenon, Piele, si alte gadgeturi. Ai confort, siguranta cu 12 airbag-uri, controlul tractiunii etc.
Numai sa ai bani sa-l intretii, caci e destul de costisitor:lol: :lol: :lol: :lol: |
ia uite cum misca lumea pe aici :D
bv aline.. te mentii :P lasa k asa e frumos..sa se vb pe forum..sa se cunoasca lumea.. sa fie treaba buna.. sper sa ajung si eu in viitorul apropiat pe la voi.. sa mai stam la o cafea de vb.. sa ne mai povestim intalnirile saptamanale.. :D va urez bafta in continuare..si..sper intr-o colaborare.. cu respect...slip |
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning