![]() |
Re: Concurs - Rezultate
bai eu imi cer scuze ..am facut o eroare idiota :( am incurcat masinile :(Vio[s] trebuia sa castige ..el a facut cea mai buna masina ....
|
iara bmw mah :-)
|
sincer ... o data la 2 saptamani cate un bmw....la cat de fan sunt eu chiar m-am plictisit...
p.s.:pasatul nu l-am bagat fiindca a fo o problema cu site-ul si nu ne-a mers la multi...pacat... |
..masina pt saptamana asta ...care e>?
|
hai ca dau eu castigatorul... cred ca e cat de cat evident
Most_Wanted pune tu o poza :) |
numa bmw sa nu fie;)
|
Quote:
|
Quote:
trebuia stiut castigatorul de cateva zile... si cum nu l-a anuntat nimeni l-am anuntat eu pe Most_Wanted sa puna o masina ca sa nu o mai ardem aiurea si sa puna masina ca poate unii vor sa faca masina de la concurs:twisted: |
1 Attachment(s)
....eeeee .......nu sunt eu castigatorul ..dar hai sa incercam sa aducem iar la viata acest concurs ....ca e pacat!
:twisted: tot BMW :D |
hai mai omule.. nu vezi k deja ii iese la lume pe urechi bmw-urile.. ceva care sa ii mai motiveze shi pe altii sa se bage... incearca shi u altceva.. sa nu te superi.. da asta e..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce draq atatea bmwuri...hai k va scot eu din impas :lol: :lol: nu e bmw e urs...animal tuning :rolleyes2
|
deci asta ramane ...da?
|
la modul cel mai serios si fara suparare nu mai particip la nici un concurs pana nu se schimba tematica:evil: ;) ...
|
Most Wanted... ar merge o japoneza... poate shi una europeana... da ce-ar fi sa lasam BMW-urile deoparte cateva "etape".. :D k dak nu ati observat.. la astea cu BMW de-abia k participa cativa... ink odata sa nu te superi.. da` pe bune ar cam trebui schimbata tematica.. toate cele bune
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning