Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   SPANIA (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/29125-spania.html)

Fixius 06-04-11 11:53

Re: SPANIA

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4230267)
pai de ce sa le iau de la romanasi la juma de pret si poate sunt facute la xerox cand pot sa le iau de la adrian de la atelier bune si pt 6 euro cat e nu merita efortul;)

unul dintre ei este delegatul fest5 si le poate sa face in assa fel incat sa dispara cateva teancuri de bilete :P

CoCaine 08-04-11 02:08

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4227503)
pe 29 aprilie e premiera la fast end furious 5 in rivas in centrul comercial h2ocio si cu aceasta ocazie o sa fie si o mica kdd tuning cu ceva masini inaintea filmului ,cineva se baga ??eu oricum o sa fiu pe acolo cu masina (sper daca o termin pana atunci)

Quote:

Originally Posted by madicioco (Post 4230267)
pai de ce sa le iau de la romanasi la juma de pret si poate sunt facute la xerox cand pot sa le iau de la adrian de la atelier bune si pt 6 euro cat e nu merita efortul;)

Avand in vedere ca e la 2 pasi de mine, vin si eu.
Ceva detalii despre mica KDD de dinainte? Ora la care se strange lumea, etc?
Vin cu Polo-nicul ca mi-e expirata asigurarea la S2 :-)

madicioco 08-04-11 20:59

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 4236688)
Avand in vedere ca e la 2 pasi de mine, vin si eu.
Ceva detalii despre mica KDD de dinainte? Ora la care se strange lumea, etc?
Vin cu Polo-nicul ca mi-e expirata asigurarea la S2 :-)

pai kdd o sa fie in dupa amiaza de 29 aprilie in parcarea centrului comercial h2ocio inaintea filmului pt ca filmul o sa inceapa la ora 22.00

Patrulei 11-04-11 23:33

deci?la klubbers day se baga careva?MAdrid Arena...
vineri sunt acolo:*

buldogu 11-04-11 23:44

in afara de cateva nissanuri, care erau facute cu mult gust....nu am vazut ceva interesant...in plus, pt celelalte masini nici nu vreau sa ma gandesc cata greutate iau in plus datorita fibrei..sincer mi-e o frica..
oricum de apreciat munca care e colosala...
bafta!

Patrulei 12-04-11 12:47

Quote:

Originally Posted by buldogu (Post 4247410)
in afara de cateva nissanuri, care erau facute cu mult gust....nu am vazut ceva interesant...in plus, pt celelalte masini nici nu vreau sa ma gandesc cata greutate iau in plus datorita fibrei..sincer mi-e o frica..
oricum de apreciat munca care e colosala...
bafta!

Eu nu inteleg la ce te referi:lol:
la masinile din primul post?:rolleyes2:rolleyes2

Fixius 13-04-11 00:35

sar putea sa fac rost de cateva invitatii :P

cam cati veniti, poate intram toti pe invitatii :P

CoCaine 13-04-11 00:58

Eu vin sigur.. chiar daca iau bilet cu pret normal tot merg.. mai ales daca veniti mai repede..

Fixius 15-04-11 00:24

in total am ramas cu 2 invitatii dupa ce mi-am platit obligatiile :))

sa stabilim o ora cand ne intalnim toti
ca sa stiu si eu cum sa fac cu transportul...

pote o conving pe mama sa-mi lase masina :))

CoCaine 15-04-11 01:10

Pai sa spuna o ora madicioco sau adrian ca ei au aflat si de kdd care se face.. Mie mi-e indiferenta ora, ca stau aproape, dar sa va vina si voua bine, cei care stati mai departe..

Fixius 15-04-11 12:09

eu poate o sa vin cu 2 tieneri dupa mine =))
unul de 16 ani si unul mai mic un pic, va deranjeaza :P ?

ps: de semana santa ce planuri aveti ?
azi dunt prin madrid daca vreti dati-mi un call si ne intalnim la un suc :P

madicioco 15-04-11 19:23

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 4257082)
Pai sa spuna o ora madicioco sau adrian ca ei au aflat si de kdd care se face.. Mie mi-e indiferenta ora, ca stau aproape, dar sa va vina si voua bine, cei care stati mai departe..

eu vin por la tarde ca lucrez,dupa ora 19.00-19.30 ma gasiti si pe mine pe acolo ,mai devreme n am cum,poate vine adrian mai devreme ,nu stiu ca n-am vb cu el

eduard91 24-04-11 02:23

poate ma lamuriti si pe mine ca nu am inteles nimic,ce se intampla pe 29 aprilie?si unde?ca as merge si eu:D

CoCaine 24-04-11 13:07

Lansarea filmului Fast Five (Fast and Furious 5) intr-un centru comercial din Rivas-Vaciamadrid (H2O) si o mica intalnire de pasionati auto (aici se cheama kedada - KDD) iar cu ocazia asta o sa ne intalnim si noi sa ne cunoastem in sfarsit:-)

Propun ca ora de intalnire ora 19.30.
madicioco kdd va fi in parcarea de afara sau cea subterana?

Paste Fecirit tuturor!

madicioco 24-04-11 13:29

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 4278899)
Lansarea filmului Fast Five (Fast and Furious 5) intr-un centru comercial din Rivas-Vaciamadrid (H2O) si o mica intalnire de pasionati auto (aici se cheama kedada - KDD) iar cu ocazia asta o sa ne intalnim si noi sa ne cunoastem in sfarsit:-)

Propun ca ora de intalnire ora 19.30.
madicioco kdd va fi in parcarea de afara sau cea subterana?

Paste Fecirit tuturor!

kdd va fi in parcarea de afara
paste fericit la toata lumea si din partea mea

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning