![]() |
Re: SPANIA
Quote:
unul dintre ei este delegatul fest5 si le poate sa face in assa fel incat sa dispara cateva teancuri de bilete :P |
Quote:
Quote:
Ceva detalii despre mica KDD de dinainte? Ora la care se strange lumea, etc? Vin cu Polo-nicul ca mi-e expirata asigurarea la S2 :-) |
Quote:
|
deci?la klubbers day se baga careva?MAdrid Arena...
vineri sunt acolo:* |
in afara de cateva nissanuri, care erau facute cu mult gust....nu am vazut ceva interesant...in plus, pt celelalte masini nici nu vreau sa ma gandesc cata greutate iau in plus datorita fibrei..sincer mi-e o frica..
oricum de apreciat munca care e colosala... bafta! |
Quote:
la masinile din primul post?:rolleyes2:rolleyes2 |
sar putea sa fac rost de cateva invitatii :P
cam cati veniti, poate intram toti pe invitatii :P |
Eu vin sigur.. chiar daca iau bilet cu pret normal tot merg.. mai ales daca veniti mai repede..
|
in total am ramas cu 2 invitatii dupa ce mi-am platit obligatiile :))
sa stabilim o ora cand ne intalnim toti ca sa stiu si eu cum sa fac cu transportul... pote o conving pe mama sa-mi lase masina :)) |
Pai sa spuna o ora madicioco sau adrian ca ei au aflat si de kdd care se face.. Mie mi-e indiferenta ora, ca stau aproape, dar sa va vina si voua bine, cei care stati mai departe..
|
eu poate o sa vin cu 2 tieneri dupa mine =))
unul de 16 ani si unul mai mic un pic, va deranjeaza :P ? ps: de semana santa ce planuri aveti ? azi dunt prin madrid daca vreti dati-mi un call si ne intalnim la un suc :P |
Quote:
|
poate ma lamuriti si pe mine ca nu am inteles nimic,ce se intampla pe 29 aprilie?si unde?ca as merge si eu:D
|
Lansarea filmului Fast Five (Fast and Furious 5) intr-un centru comercial din Rivas-Vaciamadrid (H2O) si o mica intalnire de pasionati auto (aici se cheama kedada - KDD) iar cu ocazia asta o sa ne intalnim si noi sa ne cunoastem in sfarsit:-)
Propun ca ora de intalnire ora 19.30. madicioco kdd va fi in parcarea de afara sau cea subterana? Paste Fecirit tuturor! |
Quote:
paste fericit la toata lumea si din partea mea |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning