![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
SCZ DE OFF |
4 Attachment(s)
Ușor ușor prinde și bijuteria mea formă. Azi am primit piesele comandate și o capotă de carbon care a fost luată la reducere odată cu bara față/spate/praguri. Le-am pus puțin de formă și urmează să cumpăr un set de faruri/stopuri, unu de oglinzi și niște geamuri.
După m-am gândit să îi dau un roșu aprins și să încep munca la partea technica. JUN Front Bumper $270 TOP SECRET Rear Bumper $300 TOP SECRET side skirts $500 Carbon Hood was $1200 , now $800. |
4 Attachment(s)
Mi'au venit :
-Scaune Sparco evo2 tip scoica rosii :X -Volan MOMO Aderenta Maxima :X UserName615 - Eu cred ca tu ti'ai luat o japoneza doar ca sa zica baietii "te'ai dat si tu pe japoneza ? " sa fii si tu in "fratia" lor ?! asa'i ?! .... No offence ,is just my opinion ! DrifterGT : Frumos proiect .. Spor ! **probabil ai zis dar nu am citit postul, ce stil o sa abordezi pt ea ?** Poze :arrow: |
3 Attachment(s)
Vand Nissan r33 cu 5500e
Dotari Bara Fata r34 faruri r34 capota carbon praguri noname bara spate stock muffler blitz jenti volk fata jenti tabla spate ptr drift motor v6 nissan bi-turbo pregatit de drift Cumpar Nissan 200sx ofer 3500e si stock nu conteaza Sa Vedem Cine Ce Mai Zice...Ca Vad Ca Toti Comentati ca si-a luat UserName Japoneza ca alti |
Quote:
Voi ganditi ma cand spuneti ceva ? ... |
Quote:
Ba Dar care e problema daca el vrea un nissan 200sx ca alti baieti? scrie undeva in reguli ca nu trb sa fie 2 masini asemanatoare sau aceasi marca? |
1 Attachment(s)
Quote:
Pe asta o să abordez unu de stradă/drift. PS: Foarte frumoase scaunele, îmi plac. |
6 Attachment(s)
Mi-a venit!
|
Quote:
Ca si pana acum...cand unu incepe cu un bmw e30/e36....toti....HOP SI EU:cry: Respect pentru cei cu idei originale:twisted: |
2 Attachment(s)
DrifterGT-Prinde forma..imi place
s0r1n-Felicitari pentru achiztii...imi place volanu..de unde l-ai luat?:D quick_silver2-In sfarsit...hai la mine ca am o mica surpriza pentru tine... 1-Motan Demontat -Bara spate/fata -Usa sofer 2-Audi -Curatenie putin pe la motor si reglat mai bine :arrow: |
6 Attachment(s)
Un proiect mai vechi,masina e din 2006
Initial avea 1.3 rotativ pe ea darr.. fiind un motor mai pretentios,dupa o perioada ma renuntat la el,punandu-i un 1.8 in 4 cilindrii in linie de 260cp. Poze: |
6 Attachment(s)
salut salut.am revenit in tara .si mi.am cumparat un golf cu 1200e ,arata foarte bine,dar nu imi place stock .
|
3 Attachment(s)
Ce fac colegii ?
Tocmai ce am ajuns acasa din Austria , acolo nu am avut internet si nu am putut sa postez evolutia masinii . Asa ca am facut rapid niste poze si uite ca am ajus pe internet.. Actuale: Faruri / stopuri smoked . Jante 16 M14 made in IDK . Cauciucuri 215 / 15 / R16 de vara NOI . Extinderi aripi . Imatriculata Austria :D Pe viitor : Bara noua fata . Jante de 17/18 ( sper ) Bord piele :D Intermediara + finala Ceva modificari la motor Suspensie noua cu tot cu brate .. |
Ohoooo...Am crezut ca ai uitat ma de topicul pe care la'i infiintat...Arata destul de bine "jafu tau '......Bine ai revenit!!
|
Da mersi , dar tu ai avut ideea cu topicu:)
Apreciez :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning