![]() |
Re: CLUB DACIA
Quote:
|
pacat de discutia asta aparuta - ca draqu - dupa ce ca daciile is din ce in ce mai rare , mai avem chef si de certuri ( ca e racing , ca team , ca e squad - laso asa nu are importanta ) - daca ar fi aparut vrun outsider ( gen BMW si ar fi facut misto )- ar fi fost ceva - dar ce rost are sa ne scoatem ochii tot noi astia cu dacii
-referitor la faza cu ardelean ( ungur , sau tigan , care e mai "muncitor", etc) , eu personal( prahovean fiind = deci conduc prost) ma abtzin( deoarece consider ca ardelenii sunt mai "oameni" fatza de multzi munteni ) stima si hai la treaba - fum sa iasa |
Nu frate dar cred ca cei de pe forum care au modificat Dacii printre primii si-au facut"firma"(sunt ridicati in slavi)au inceput sa ii cam dea la oparte pe cei care cer sfaturi acum pt asi modifica si ei cazanele.Pe forumul asta se face numai misto,dar misto fac cei care au Daciile modificate si sunt atat de respectati gen:SGM(nr unu la mistouri de ceva timp),Night Devil,Cristi Geo..etc,etc.Am pus si eu o intrebare acum cateva pagini si asteptam si eu un raspun dar voi ati fost foarte ocupati sa va certati.PS:imi puteti raspunde si mie la intrebare:Trebuie neaparat sa evazez aripile daca pun jante intoarse pe spate si las masina din suspensie?
|
...de unde crezi ka stiu eu daca i-ti ating tie aripile sau nu ? si la asa fenomene care sunt printre noi cum sa nu faci misto ....
|
Quote:
BAFTA la taiat...sudat chituit PS:trec cu vederea la faza cu "mistocar nesimtit" |
Quote:
|
mie imi atingeau cauciucuri de 185/60/13 fara sa intorc jantele. deci trebuiesc umflate obligatoriu
|
Ok va multumesc pt raspunsuri.Night Devil intrebarea era adresata celor care au facut asta sau stiu nu celor care nu stiu(de ex tu),daca nu sii nu postezi.
PS:1)nu cred ca in postul meu scrie si"nesimtit" langa mistocar...dar interpretezi cum vrei. 2)Stiu ca sunt si multi care nici nu stiu sa bage in viteze si au niste masini de tot rasul,adica nu e vina masinilor ca sunt pe mainilor unora ca ei care pun pe ele 50 Kg de stikere si capace stil spinner. Bafta si multumesc inca odata;) |
Intrucat nu ati prezentat nici un act constitutiv cum ca Dacia Rally Team ar fi o organizatie,fundatie,asociatie profit sau non-profit, denumirea de Dacia Rally Team ramane,si o poate folosi in continuare oricine.
|
Quote:
|
printre altele Rally team inseamna echipa de raliu, iar liniutele nu sunt raliuri si nici nu vor fi nici o data!
|
frate ti-am mai zis tu ai ramas cu ideea ta...o tii ca surda pe mormant...
|
Quote:
|
Quote:
|
unu la mana nici tu nici cristigeo nu-mi sunteti frati asa ca nu ma mai lua cu "farte", imi pare tare rau pt voi ca nu sunteti asa de "instaritri" ca si mine, va doresc in viitorul aproipiat sa aveti o supernova ca si mine.... "fratilor" iti trebuie vointa si pasiune, ca bani vin si ei daca stii cum sa iti faci imagine, da cu atitudin de astea o sa ramaneti pt totdeauna la stadiul de "liniute si bastonase"
p.s. va admir pt ceea ce faceti, si liniutele sunt o ramura a acestui sport pe care il iubim, nu ma deranjeaza ca mergeti la liniute, nu ma simt cu nimic mai bun ca eu merg la raliuri si voi la liniute, ceea ce ma deranjeaza este atitudinea voastra superioara, ce naiba mah suntei cu 2 perechi de co.ie sau de unde atata jmecherie??? si cu atitudine asta aveti numai de pierdut, exemplu ONO, care acum a lasat strada pentru ca s-a saturat de "kinderii zmei" |
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning