Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi.. (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/2851-tuning-fibra-sticla-idei-sfaturi.html)

zapp_robert 03-05-07 23:54

Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

Cred ca, daca si tu vrei, putem colabora in directia asta. Eu imi modific acum Rover-ul si fac si un ATV. Am zis ca daca imi ies cum vreau eu, deschid un atelier unde sa fac numai tuning si productie de ATV. Ce zici?

madicioco 03-05-07 23:57

de colaborare nu e problema asta dar sa nu faci si tu cum au facut altii care mi au mai propus treba asta zic o luna doua ca facem treaba si dupa aceea se lasa la mana lor

zapp_robert 04-05-07 00:00

N-am nici un interes sa fac asta, pentru ca eu, chiar vreau sa fac atelierul asta. M-am cam saturat de alergatura pe coclauri (sunt inginer geodez-masuratori, cadastre, expertize judiciare la terenuri), si vreau sa ma retrag undeva fara sa mai trebuiasca sa fac toata ziua judetul de la un capat la altul...

zapp_robert 04-05-07 00:01

In plus, stii si tu ca asa ceva, nu poti face de unul singur. Mai mult, Adi mi-a zis ca esti bun in meseria ta, asa ca nu vad de ce ne-am putea impiedica

madicioco 04-05-07 00:07

pai cum ti am mai zis am facut si mai fac dar m-a dat inapoi lipsa de a procura fibra ,rasina si tot ce tre buie de aici din tgv mi se luase sa alerg de colo colo pt 2 -3 gk de rasina de la unu si de la altu dar daca tu zici ca e acolo unde mi ai spus e ok atunci si apropo da mi o adresa de mesenger sa vb mai mult ca sa nu facem prea mult off topic {sau poate deja am facut}}

zapp_robert 04-05-07 00:08

3 Attachment(s)
Asta e Rover-ul si alea sunt capota fata si spoilerul/bara pe care le-am facut. Ce parere ai?

madicioco 04-05-07 00:10

marfa rau presimt o colaborare mare intre noi doi

zapp_robert 04-05-07 00:11

Adresa de messenger e zapp_robert. Si nu suntem deloc off - topic. Tot despre fibra discutam...
Dupa ce termin masina, iti dai seama ca o sa trebuiasca si pregatita, si vopsita, chestii la care eu oricum nu ma bag.

zapp_robert 04-05-07 00:15

Banii pentru materiale nu sunt o problema asa mare... Eu mi-am cumparat o casa in Aninoasa si acum imi construiesc atelierul. Ce am facut, am facut prin curte pana acum.
Imi pare rau ca nu am si pozele ATV-ului, dar acum e noapte si degeaba ma duc in curte sa-l pozez. Bine, nici nu e mare lucru de vazut: i-am facut toata partea mecanica si l-am pus pe roti. Inca nu am apucat sa lucrez la caroserie, pentru ca nu m-am decis cum o sa arate in final. Oricum, asa cum e, am prins 140 km/h cu el

madicioco 04-05-07 00:16

pai atunci tinem legatura si vedem ti o pregatesc eu si o vopsim si la cuptor daca vrei ,dar bine asta cu vopsitu la cuptor adica nu platesti cat e normal daca intervin eu {platesti chiria la cabina si curentu consumat}

zapp_robert 04-05-07 00:18

O sa vedem cand ajungem acolo. Pana atunci, mai am sa-i fac plafonul decapotabil, capota din spate, bara spate, usile lambo-style, esapamentele si lateralele, cu tot cu praguri...

madicioco 04-05-07 00:21

usile lambo-style ma intereseaza si pe mine le faci tu ?? daca da vreau sa vad si eu cum,poate intr o zi

zapp_robert 04-05-07 00:24

Da, le fac eu. Ti-am zis ca vreau sa deschid atelierul ala. Numai asa se poate: sa vin cu chestii noi, frumoase, bine facute, la preturi acceptabile si, in primul rand, de calitate.
La "chestii noi", intra si usile lambo-style, zic eu...

madicioco 04-05-07 00:28

cu siguranta intra la lucruri noi dar ma interesa ce sisitem folosesti si materialele necesare bine asta pt cultura mea generala {ce zici cum ar da lambo style pe dacie }

zapp_robert 04-05-07 00:29

1 Attachment(s)
Asa arata o balama din cele pe care le-am facut pentru Rover

All times are GMT +2. The time now is 17:04.

- Copyright 2026 4Tuning