![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Rnr-ule spala instalatia si ai sa vezi ca o sa fie culoarea antigelului cum e cel nou indiferent de cat timp il ai in borcan:-).Ms mult Logan pt.aprecieri si lui Evo.:D
Ieri am achizitionat 2 lampi de semnalizare fata noi,sau c-am decolorat cele vechi si ma c-am certa BTL-ul ca nu-i pun noi;).Butonul de rateuri il voi monta dinou,doar asa i sta bine bubuind pe drum,ralieeeeeeeeee.:rolleyes2:D:lol: |
Quote:
|
BTL-ule rupele tata urechile,darama orasu,pune-l cu roatele in sus !!!!!
ce tare e CED,imi place se vede ca e pasionata :)frumoasa "PISICUTA" ta upgradata ...!!!! |
Cat-ul e nebunie curata,place-i prostiile si ei,azi maine bubuim si pe la MR.CAT(vreu-n far):lol::D.Saxofonul cel vechi sa crapat din cauza rateurilor:rolleyes2,dar cu cel nou + evacuarea din inox altfel se desfasoara actiunea JAR CARTUS;).Lucica nu vrei si tu ceva rateuri de ralie,pt.tine promotie+manopera= gratis.:lol::lol::lol:
|
Quote:
si nu as vrea sa ii scot catalizatorul ca sa nu ii schimb vocea sexi care o are acum |
:D:D:Dnu e problema ca bubuie gusty si btl pe linga mine de nu se mai stie unde e bombardamentul:D:D:D
|
si eu bubui. :)) am dinalea cu 4 focuri ;))
|
Quote:
putini inteleg ca o astfel de masina e un proiect in continua transformare si dezvoltare si ca ceea ce vad ceilalti la un moment dat expus este doar o etapa din dezvoltarea asta. felicitari pentru masina. |
Quote:
|
doar vorbesc din experientele mele anterioare, de asta stiu cum se intampla
pe tine te-am apreciat pentru munca depusa la mr cat pentru ca am descoperit prin ochii altcuiva (ai unei fete evident) cat e de greu sa fii fata si sa iti urmaresti un astfel de vis pana la capat intr-o lume dominata de masculi si de misogini. meritati toate laudele. |
Multumesc mult Aleks pt.cele spuse cu referire la BTL,si in continuare ne vom dedica acestor masinii impreuna cu CAT si dorim ca si ceilalti colegii ai nostri sa fie la fel ca noi deoarece aceste masini sunt unice si fiecare are frumusetea si povestea ei.;)
|
Ne dezvalui si noua "reteta" cum faci sa dai rateuri? ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
foarte tare frate masina ta
de ce, de ce, de ce: ce atatea "de ce"uri? ? e prea belea, mai ales motorul |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning