Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   TM 24 ADY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/27893-tm-24-ady.html)

bolidu' 18-03-09 17:51

Re: TM 24 ADY

se pare ca mai traieste rosiatica...:D
ca sa dea si mai bine jantele nu cred ca mai e nevoie sa iti spun si ei ca trebuie sa mai arunci niste spire,cam 1,5.

tmkrf 18-03-09 17:51

de ce trebe sa platesti ? cu putina ambitie poti face si tu ...

RobertRFG 18-03-09 18:34

2 Attachment(s)
taie 2 spire si din filetul de la amortizor acolo unde intra in T si o sa se lase cam asa.....

adi.schumi_tm 18-03-09 19:51

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 2160893)
se pare ca mai traieste rosiatica...:D
ca sa dea si mai bine jantele nu cred ca mai e nevoie sa iti spun si ei ca trebuie sa mai arunci niste spire,cam 1,5.

Da traieste,nu o las sa moara,in fiecare zi ma plimb cu ea.Urmeaza si operatia de coborare fata cat mai curand posibil.

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2160895)
de ce trebe sa platesti ? cu putina ambitie poti face si tu ...

Nu am presa de pus arcurile la loc,din cauza asta nu ma apuc singur.Am doar presa pt dat jos arcurile.

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2161045)
taie 2 spire si din filetul de la amortizor acolo unde intra in T si o sa se lase cam asa.....

Multumesc de poze si de sfaturi.Din filetul de la amortizor nu pot taia decat foarte putin pt ca am '' T scurt "

RobertRFG 18-03-09 20:09

eu unu am taiat cat sa se infileteze la maxim in T....

golidix 18-03-09 21:21

da sa stii ca nu e mare filozofie... rotile date jos o presa de arcuri si douapiulite de la telescoape.alt sentiment ai cand faci u... cu presa care dai jos cu aia si pui inapoi... :D eu am doua natii de prese si sunt la fel :D

tmkrf 18-03-09 21:44

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 2161813)
da sa stii ca nu e mare filozofie... rotile date jos o presa de arcuri si douapiulite de la telescoape.alt sentiment ai cand faci u... cu presa care dai jos cu aia si pui inapoi... :D eu am doua natii de prese si sunt la fel :D

si eu tot cu prese am coborat masina , pe fata doar am presat arcurile si apoi le am taiat direct pe masina

kamikaze_ph 19-03-09 11:55

Scapa de eleronul ala ca e aiurea rau, fara suparare.

adi.schumi_tm 19-03-09 12:03

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2161432)
eu unu am taiat cat sa se infileteze la maxim in T....

Am inteles,am sa vad la fata locului cand le shimb...

Quote:

Originally Posted by golidix (Post 2161813)

Intradevar e alt sentiment cand fac eu ceva la masina,dar taicameu ma tot bate la cap ca mai bine sa duc la un mecanic sa puna ala ca presa ce o avem noi nu e buna pt pus arcurile la loc :(

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 2161947)
si eu tot cu prese am coborat masina , pe fata doar am presat arcurile si apoi le am taiat direct pe masina

Eu o sa am arcurile taiate jos ca am altele care le pun,nu astea ce sunt acum pe masina.

Quote:

Originally Posted by kamikaze_ph (Post 2163418)
Scapa de eleronul ala ca e aiurea rau, fara suparare.

Nu o sa dau eleronul jos pt ca am potbagaj de 1300 si mie imi place tare mult cum arata cu eleron.

tmkrf 19-03-09 23:52

inteleg ca vrei sa le schimbi , dar cu putin chin le poti schimba si tu , iti mai iei un prieten sa te ajute si atunci lucri chear lejer

adi.schumi_tm 20-03-09 09:36

2 Attachment(s)
Intr-un final am reusit sa montez si stopurile alb-rosii.Am facut doar 2 poze ca e murdara rau masina.Mie unul imi place cum arata cu noile stopuri si lumina de la semnalizari se vede chiar bine,pozele sunt facute cu telefon cu camera de 1,3 de aia se vad asa rau

mariokynes 20-03-09 11:10

Adi ...felicitari...este exact ce-ti lipsea...

RobertRFG 20-03-09 12:29

foarte frumos si eleronul lasal acolo ca arata bine cu el..

adi.schumi_tm 20-03-09 13:07

Quote:

Originally Posted by mariokynes (Post 2166798)
Adi ...felicitari...este exact ce-ti lipsea...

Multumesc.Mai lipsesc si niste proiectoare in spoilerul fata dar inca nu am gasit nimic ce sa se potriveasca bine cu dimensiunile ce le am eu la locul pentru proiectoare.

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 2167035)
foarte frumos si eleronul lasal acolo ca arata bine cu el..

Multumesc.Acolo va ramane eleronul ;) .

mariokynes 20-03-09 13:08

ce model iti trebuie de alea dreptunghiulare dar mai mici dekt cele normale?

All times are GMT +2. The time now is 00:39.

- Copyright 2026 4Tuning