![]() |
Re: ACCIDENTE
Mai trebuie sa te asiguri la schimbarea directiei de mers.
Coloana nu prea poti sa o dovedesti pe cand neasigurarea la schimbarea directiei este clara de obicei.Si cel in cauza va fi gasit vinovat chiar daca cel care il depasea venea de pe linie de tramvai pe dupa refugiu cu 120km/h.Asta am patit-o eu.Rezultat: buza sparta de la volan (suficient cat sa necesite operatie), nasul spart de la parbriz, un picior rupt si o mana luxata. Cel pe care l-am lovit a avut doar 3 coaste rupte si masina facuta praf ( o Nubira), l-am lovit exact in stalpul B stanga. Puteam sa jur ca s-a uitat la mine inainte sa ii vina ideea sa iasa in fata mea. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu.Neacordare de prioritate.
Nu i-a interesat de unde veneam sau cu ce viteza. Nu s-a asigurat, plateste. |
inseamna ca a fost mai demult. anu trecut situatie asemanatoare au iesit vinovati amandoi , pt ca dupa nou cod (2006 parca) nu ai voie pe linia de tramvai .
|
A fost in 2000 intr-adevar.
|
Quote:
|
ori tu nu ai inteles bine ,ori politistu e prost . nu are cum sa depaseasca pe linie continua si sa fie doar celalalt vinovat .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ca a fost ala de treaba si a trecut cu vederea, ca tu este roman si ala ungur, asta este alta mancare de peste...nu i-o place Ujpest...sau cum se scrie :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Dar daca este urmatoarea situatie :
Eu ma bag in depasire pe linia continua , iar in intersectia din fata venind din stanga o masina , semnalizeaza dreapta si imi intra in fata . Cine este vinovat ? eu ca nu tre sa trec linia continua sau el ca nu s-a asigurat ? Normal ar fi el-vinovat pt ca nu s-a asigurat si in dreapta ( doar in stanga ) . |
amandoi sunteti vinovati ,el ca intra pe un drum cu prioritate si tu ca ai depasit pe linie continua ...concluzie ,permise suspendate amandoi .
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:00. |
- Copyright 2026 4Tuning