![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Si eu ma confrunt cu o problema de genul.
Prelata pe masina tinuta afara, dupa ploaie tine apa si nu-i face prea bine. Daca o tii in ploaie parca nici acelui soft nu-i face foarte bine, ploaia, inghetul etc. Solutia la care am ajuns eu pentru cabrio-ul meu este garaj + prelata (cel putin pe timp de iarna). Si inca o problema, daca-i pun hardtop-ul, panza se increteste foarte tare intr-adevar, iar geamul risca sa se sparga/fisureze. Asa ca cel mai bine sta cu soft-top intr-un garaj. Apropo XxDADIxX ai o masina frumoasa in care se vede ca investesti cu drag. |
Quote:
|
Dezamortire de topic. Mi-au venit ( cred ) toate piesele pentru dubluclimatronic :D si in sfarsit un lip OEM care se potriveste perfect pe bara.
|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa iau putin praful de pe topic. Masina nu a mai primit nimic deosebit decat la capitolul muzica:
Pioneer P77 DLS iridium 6.2 Genesis Profile Four DLS RA20 Boston Acoustic G2 12" Restul fondurilor au fost deturnate catre casuta ei care e aproape gata :) |
foarte misto casuta ei !!!
|
6 Attachment(s)
Gata garajul, jantele s-au vandut, masina intra la conservat, imi pare rau ca nu am reusit sa-i montez clima si restul chestiilor ce i le-am luat.
|
felicitari! chiar un garaj pe cinste!
|
Parca ma simt eu bine cand o vad cum sta in "casuta ei" :)
De ce intra la conservat, acum e vremea ei. |
Altii nu le schimba nici uleiul si tu..i-ai construit o casa
Felicitari! Te invidiez! :) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Felicitari pentru masina si garaj , combinatia perfecta !
|
1 Attachment(s)
Cu un refresh la topic. Masina e bine, sanatoasa la adapost si nu se vinde :) va ramane o placere de vacanta pentru cand mai ajung pe acasa. Sper sa continui proiectul si sa fiu prezent cu ea la urmatoarea intrunire 2014.
Raman fidel marcii, doar modelul s-a schimbat :dribble: |
Modest omul :)) se da la fund 3 luni apoi vine cu 645i :) bravo , spor la treaba !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning