Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Intalnire 4tuning HD / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25941-intalnire-4tuning-hd-deva.html)

F.R.Sonic 13-11-07 23:54

Re: Intalnire 4tuning HD / Deva

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 1198238)
Am fost si noi odata copii :)

Ba Grandpa' va asteptam si pe voi la intalniri chiar dak ati imbatranit :grandpa:

Gym ce sa zic fiecare cu parerea lui... :)

mitza_27tyc 14-11-07 07:32

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 1198264)
Eu nu am de gand sa imi mai pierd vremea cu intalnirile astea ...:) De fiecare data am fost ,si de fiecare data a iesit un mic bull-shit :)

:x cum adica sa iti pierzi timpul???
la faza asta ne-ai jignit pe toti cei ce vrem sa facem intalniri. Oricum intalniri se vor face fie ca vi tu fie ca nu vi!:x

mutzu 14-11-07 12:31

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik (Post 1198266)
Ba Grandpa' va asteptam si pe voi la intalniri chiar dak ati imbatranit :grandpa:

Gym ce sa zic fiecare cu parerea lui... :)

Foarte tare la intalnirile voastre.Crapam de frig, si pt ce? ca nu se intampla nimic interesant:)

mutzu 14-11-07 12:32

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 1198429)
la faza asta ne-ai jignit pe toti cei ce vrem sa facem intalniri. Oricum intalniri se vor face fie ca vi tu fie ca nu vi!:x

Voi faceti cate vreti, noi ne dam cu parerea, nu ? se poate,da?

sNap7 14-11-07 12:41

Quote:

Originally Posted by mutzu (Post 1198756)
Foarte tare la intalnirile voastre.Crapam de frig, si pt ce? ca nu se intampla nimic interesant:)

si cam ce ai vrea sa se intample ? sa jucam sotron sau baba oarba ?

GYM 14-11-07 12:48

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1198772)

Hai ca nu vreau sa jignesc pe nimeni dar stiti foarte bine cum au decurs nenumarate intalniri....:) si sincer nu vad rostul... hai sa facem ceva mai entertaining, dar nu stiu ce.

GYM 14-11-07 12:50

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 1198429)

Nu sunt singurul de parerea asta... buna parte din ce inseamna comunitate de "raceri" din oras nu iau parte la intalnirile astea. De ce ?

sNap7 14-11-07 12:55

Quote:

Originally Posted by GYM (Post 1198784)
Hai ca nu vreau sa jignesc pe nimeni dar stiti foarte bine cum au decurs nenumarate intalniri....:) si sincer nu vad rostul... hai sa facem ceva mai entertaining, dar nu stiu ce.

.. e adevarat ce spuneti voi dar au fost si intalniri la care lumea s-a simtit bine si nu a fost plictiseala, probabil ati lipsit de la acelea.

Totusi altceva mai bun de facut nu avem decat sa ne certam despre cum decurg intalnirile ?

GYM 14-11-07 12:57

Nu se cearta nimeni, ne expunem fiecare parerile...

F.R.Sonic 14-11-07 13:02

E simplu: cine vrea vine si pe "frig"..cine nu vrea, sa stea la "caldurica" la "birt" sau acas :D

mutzu 14-11-07 14:38

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1198772)

Ati putea sa strangeti toti caii, si sa faceti o liniuta cu Bunea.
Ce intalniri de raceri mai is si alea, cand toti suntem sub 70 de cai, si 40% is dacii.. :)

Kedy 14-11-07 15:04

Acum asta este nu avem toti bani de masini cu pretentii, fiecare ce isi permite pana una alta eu zic ca ai dat-o asta cu bunea ca pe o rautate. Nu stiu nici o masina a vreunui "racer"care sa fi facut fata la M lu' bunea. Deci daca voi aia raceri nu aveti masini ciumege de superfitza noi astia amarasteni de unde frate.

P.S. Faceti voi o intalnire unde sa se intample ceva mai calumea si venim si noi sa vedem cum se face.

bunilla 14-11-07 15:24

1. e MULT prea frig sa stai in drum !
2. vine Garcea si ne punem rau cu ei
3. e f plictisitor...

solutie: inchiriat masa undeva, unde avem loc mai multi, orice bar din deva/hunedoara se bucura cand vin 20 30 de clientzi ! si e si caldutz...

CBY 14-11-07 15:28

morses ai tu un DVD mai vechi cu tot ce faceam noi la o intalnire de raceri , cauta-l si pune si tu un filmulet doua sa vada baietzii cum ne plictiseam noi ,
, iar in caz ca-l gasesti potzi sa mi'l dai si mie sa fac si eu o copie :P

CBY 14-11-07 15:42

2 Attachment(s)
2 poze mai vechi cu o mini intalnire , primele poze pt ADR HD

All times are GMT +2. The time now is 10:06.

- Copyright 2026 4Tuning