![]() |
Re: Divertisment
6 Attachment(s)
Uitati ce puteti face dintr-o portocala. :P
|
Vad ca te plictisesti rau :wave:
|
stilostilo ai talent
|
- Cum se face intreruperea de sarcina la o gaina?
- Se ridica de pe oua ! Ce s-ar fi intimplat daca Adam si Eva ar fi fost chinezi? Ar fi mincat sarpele.... De ce sunt unguroaicele sexy? Pentru ca sunt U.D.M-reu Pesimistul vede intr-un tunel intunericul, optimistul vede lumina de la capatul lui, realistul vede luminile trenului care vine. Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine Intrebare: Ce ar iesi dintr-o colaborare 3Sud-Est & Paula Seling? Raspuns: 3 Seling Cum omori un strutz? Il sperii pe asfalt! |
https://www.youtube.com/watch?v=I_0kbJIwWkk
sper sa nu va dezamgeasca pe unii... :lol: |
Quote:
|
Stau la bar in localul meu preferat... deodata intra pe usa cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata... Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie. Trimit chelnerul la masa ei cu sticla si un biletel daca doreste sa bem impreuna. Ea citeste biletelul si imi zambeste, scrie ceva si imi trimite mesajul prin chelner. Pe bilet : " onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta sticla, ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17cm, iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit." Eu citesc zimbind si scriu inapoi: "draga Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes, pe fiecare din cele 8 conturi ale mele se gasesc cate 2 Milioane, am case de vacante in Bali, Florida si Elvetia... ... insa niciodata - nici pt. cea mai frumoasa femeie din lume - nu as lasa sa mi se taie 6cm... asa ca va rog sa trimiteti sticla inapoi! ************************************************** ******************* |
Foarte tare CBY :lol: :lol: :lol:
|
hahaha tare :lol:
|
|
Iti face mucii cravata!! :)
|
te-am vazut pe acolo am trecut :lol: ce nervos ai plecat dadi :-P
|
Quote:
|
La un azil de nebuni, o babuta pe un scaun cu rotile prinde viteza pe coridor. In curbe se inclina babuta si se ridica in 2 roti.
O opreste un nebun si o intreaba : "Aveti permis de conducere?" Baba ii da o hartie de la o ciocolata si merge mai departe. O opreste un alt nebun si o intreaba : "Aveti verificarea tehnica?" Baba ii da o hartie de la un pachet de guma... si merge mai departe. Dupa colt vede pe dreapta un alt nebun gol, cu p.. sculata ... la care baba ofteaza .... - Off ... iar trebuie sa suflu in fiola ... :))) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
- Copyright 2026 4Tuning