![]() |
Se da in vrajeli pentru ca forumul inca e populat de tamplari si padurari de genu' tau. Daca voi ati inceta cu \"esti de ***\", \"te fac, te dreg\", etc, ar fi discutii calumea, dar din moment ce pe voi nu va duce capu'... nu putem sa avem pretentii.
|
Re:
Quote:
nu te mai agita atat am si exemple despre anticomportamentele tale |
Re:
Quote:
Pentru piata daca Oltcitul bun la asta nu-ti este destul de satisfacator iti recomand un Breack marca DACIA. |
declar acest topic inchis pana cand se vor gasi moderatori care sa se ocupe sa stopeze disputele inutile...
inutil ca unii vin cu argumente, corecte sau nu, nu asta e problema, cat altii isi pretind dreptatea prin atacuri la persoana... am inceput o politica de numire de observatori si moderatori... eu de exemplu, puteti sa ma acuzati, sau sa ma intlegeti si sa ma scuzati, nu am avut timpul necesarnici macar sa parcurg integral acest topic sa decid cine este vinovat de deturnarea discutiei... prioritatea noasttra in acest moment este la nivel de ansamblu... am consumat energie si timp pt cresterea sitului si a forumului... din pacate asta a dus la scaparea din vedere a problemelor punctuale ca cea de aici ambitiile noastre sunt foarte mari, dar fara unii din voi care sa ne ajute efectiv, nu numai prin critici, chiar daca pertinente, ne este foarte greu... asa ca astept sa ne ajutati, in primul rand prin micsorarea macar a atacurilor la persoana, cat si prin atitudini de semnalare a problemelor catre adm si moderatori, si de ce nu, sa solicitati un post de observator care este un pas inaintea celui de moderator... pentru cei sceptici, va anunt urmatorul lucru: fotbalul se joaca p goluri, nu pe critica afacerile se fac pe bani, nu pe vorbe un site se judecaprin audienta... a noastra creste, chiar mult, incontinuu... si asta face sa scapam amanunte... si mai rau, suntem in pragul unui salt organizatoric major, pe care nu il putem face din lipsa de sprijin ... asa ca, fie ca va place sau nu, unde nu ma ajuta nimeni si nu am timp sa moderez eu, inchid... o sa detaliez aceasta problema mai mult la starea curselor auto, in noaptea asta... sper din tot sufletul sa am timp, caci dorinta mea ... e ardenta... |
scuze, am redeschis si am citit ultimele 3 pagini
trebuie sa imi cer irtare de mult m-au semnalat observatorii DAR PANA LA URMA... CINE E SPORT ASTA???? intrebare directa catre x-team si nsl, purtratori de cuvant, care il reprezinta.... las topicul deschis si astept pe pm, aici, messanger, oriunde, referinte... cine e asta??? oricum am blocat userul, dupa cum zice nici nu il intereseaza, dar ramane curiozitatea mea.... cine e???? |
IP address for this post
193.226.60.106 [ 85 Posts ] [ Look up IP address ] Users posting from this IP address SPORT [ 85 Posts ] -=X-Team=-82-MDN [ 49 Posts ] CT-87-ADY [ 1 Post ] ------------------------------ va zice ceva?????????? |
Re:
Quote:
CT-87-ADY are 1401 msj...17 ani si la Mr https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=5048&start=15 al 7-lea msj |
Auzi-ti mai oltcitistilor scrie-ti aici cu argumente clare si la obiect de ce caruta aia de oltcit este mai buna decat o alta caruta [un pic mai buna]DACIA :idea:
|
furtot...
1. du-te pe camp si manifesta-te! nu aici! :wink: 2. cum spunea un prieten de-al meu (dj05dpx): \"Educatia nu se gaseste pe Google\"... daca parintii tai nu te-au invatat ca nu e frumos sa injuri intr-o societate........... degeaba iti mai spun eu! 3. sa inteleg ca tu esti SPORT sau cel putin esti prieten bun cu el... 4. vad ca nu poti sa te mentii pe un anumit punct! ai comentat ceva la adresa lui Gratzian, dupa care ai comentat ceva la adresa 'oltcitistilor', dupa care ti-ai amintit ca mai ai ceva de zis la adresa lui Gratzian, dupa care ai zis iar ceva de oltcit. Si astea intr-un interval de ~30 de minute! 5. In legatura cu discutia... da asa e! ai dreptate! (stii vorba aia: \"cel mai destept cedeaza\" :wink: ) 6. mai bine stai pe bara sau te mentii ontopic decat sa te faci de cacao in fatza unui forum intreg! 7. Peace!!! |
furtot... \"pezant\" roman ce esti... se vede k esti un incult care a crescut la tzatza scroafei din fundul curtii....
lasa k vezi u...o sa se afle a cui clona esti si dupaia nici WCul din acelasi fund al curtii nu te va mai ascunde :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
Quote:
Cu limbajul asta de gheto pe care-l adopti, crezi ca esti mai destept :?: Iti dau un sfat cu o vorba de duh spusa de cineva cunoscut: aduna-ti porumbul ce ti-a curs din buletin, ia-ti prietenul \"furtot\" si lasa-ne sa discutam in liniste. Asociate cele doua nick-uri, ar cam spune tot despre voi: \"FurTot, e un SPORT\" :wink: :lol: :D . Sper sa nu devina si un SPORT national. |
Re:
Quote:
Si daca tot nu vrei sa deschizi ochii, te-as intreba, care din cele doua masini RO au aliura sport :?: Oltcitul aduce cu Golful de care vorbesti dar Dacia 1300, cu ce seamana :?: Si daca tot am ajuns la forme, te-as ruga sa-mi spui CX-ul la ambele masini. Spui ca Oltcitul face 100 m in 13 sec. OK. Dacia in cit timp face :?: Care din cele doua sint sport :?: |
cred ca vroia sa zica ca ia suta in 13.
|
IP address for this post
193.226.60.106 [ 11 Posts ] [ Look up IP address ] Users posting from this IP address SPORT [ 85 Posts ] -=X-Team=-82-MDN [ 49 Posts ] furtot [ 11 Posts ] CT-87-ADY [ 1 Post ] |
acelasi user, acelasi ip...
inca nu am un raspuns de la x-team, sau nsl.... IP address for this post 193.226.60.106 [ 11 Posts ] [ Look up IP address ] Users posting from this IP address SPORT [ 85 Posts ] -=X-Team=-82-MDN [ 49 Posts ] furtot [ 11 Posts ] CT-87-ADY [ 1 Post ] |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning