![]() |
Re: Golf IV Variant
Quote:
|
6 Attachment(s)
@ALexSTe: Mersi frumos, cand ma mai vezi da un semn:)
@devu: Mersi frumos ca apreciezi munca, nu la multa lume le place jantele, dar mie imi plac:) Am reusit sa montez pragurile, mai trebuie mici retusuri dar se rezolva, is foarte multumit de cum dau, masina ii mai la linie acuma, urmeaza prelungirea spate cat de curand :P Urmeaza o sedinta fotot mai calumea si cu masina spalata:D |
Frumos :-)
|
Quote:
|
Arata bine pragurile. :)
Niste distantiere la roti? |
@cca_golf: Mersi frumos, ar trebui sa iti prezinti si u masina :P
@bujuKYL: Mersi frumos :P @rudolf.s: Neaprat!! 1cm pe fata iar pe spate: 2-3cm, depinde ce gasesc si la ce pret:) |
5 Attachment(s)
Astazi am fost pe la reprezentanta sa iau diferite maruntisuri(ulei servo, ceva suruburi, etc), cu ocazia asta am facut comanda al prelungirea spate 2.8 v6 4motion, pe saptamana vitoare ar trebui sa ajunga.
Am schimbat si uleiul servo, avand peste 4 ani(atunci trebuie schimbat). Volanul se invarte mai usor si nu mai bazaie pompa :) |
Frumos VARIANT ul. Km cat incape.
|
1 Attachment(s)
Mersi frumos :) Ai pm.
O poza cu masina mea si a lu vecinu :) |
Quote:
|
Quote:
e super masina bafta ! |
foarte frumoasa masina .... distantiere trebuie sa pui ca o sa dea mai bine 8)
|
Quote:
|
@bujuKYL: Urmeaza in ordinea asta: Prelungire spate v6(sapt ce vine), cornering lights, distantiere fata/spate, interior piele..... cam asta ii ordinea, acuma vedem care cum se iveste :)
@mydream: Mersi frumos. Urmeaza cat de curand, un 3cm pe spate si un 1cm pe fata:) @v1rushel: Mersi frumos:) Cam asta era si ideea, el avand o masina stock :)) |
6 Attachment(s)
Am montat distantiere de 30mm pe spate. Imi place foarte mult cum da!:)
Primele 2 poze is inainte, si celelalte dupa :) |
All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2025 4Tuning